Spelutvecklare till Paf!

Vill du vara med och göra skillnad? Paf skiljer sig från andra spelbolag. Vi grundades av Folkhälsan på Åland, Röda Korset, Rädda Barnen och dåtida Stiftelsen Dagens Barn. Vi strävar efter en långsiktigt hållbar verksamhet och bryr oss om våra anställda, kunder och samhället i stort. Ansvarsfullt spelande är en viktig byggsten i vår verksamhet. All vår vinst går till samhällsnyttiga ändamål.

Information om tjänsten
Vi söker en spelutvecklare som är tekniskt nyfiken och brinner för programmering. Du är prestigelös, tar gärna egna initiativ och har lätt för att samarbeta samt kommunicera med kollegor. Dessutom är du en person som är driven i det du tar dig an och tvekar aldrig för att fråga om hjälp när du kört fast. Teamen idag präglas av en arbetsmiljö med högt i tak och en attityd där alla är välkomna. Tjänsten är placerad i Norrköping men det finns goda möjligheter att arbeta på distans om du bor på annan ort.

På Paf bryr vi oss om våra anställda. Vi har flexibla arbetstider för att jobbet ska gå ihop med din fritid. Vi har generösa villkor vad gäller pension, friskvård, fri sjukvård etc. Vi undviker även övertid till det yttersta. Att du är kvar hos oss om 10 år är viktigare än kortsiktiga affärsmål. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Paf. 

Arbetsuppgifter
Paf utvecklar både bingo, skraplotter och slots. Teamet som utvecklar produkterna består av:

Backend: tre stycken databasutvecklare som tar hand om Google cloud, Terraform, slumptalsgenerator (RNG), spelutfallet och backoffice

Frontend: ett tight team med programmerare och grafiker som utvecklar spel genom alla dess faser från idé till release. Vi använder oss av Java, HTML och CSS, samt GWT för att konvertera Java till Javascript. Även spelsimulering på serversidan utvecklas av frontend-teamet med hjälp av databas-API från backend

Du är en del av teamet som tar fram vad som ska utvecklas, hur det ska se ut och fungera, skapande av stories, estimeringar, sprintplanering, utveckling, testning och release. Det finns en tydlig arbetsfördelning där alla vet vad som förväntas av dem. Som utvecklare i frontend förväntas du ha omfattande kunskap om plattformen till den nivå att du kan bidra till bedömningen av förändringar i arkitekturen och förstå dess effekt på lång sikt. Det är ett högt tempo med snabba beslutsprocesser och seniora utvecklare som jobbat ihop i de flesta fall i över 10 år.

Vi söker dig som:
* Har utbildning inom medieteknik eller motsvarande
* Har goda programmeringskunskaper inom Java eller annat objektorienterat, typsäkert språk
* Har god kommunikationsförmåga i svenska och engelska
* Har god samarbetsförmåga
* Är självgående och ansvarstagande

Det är en fördel om du har erfarenhet av:
* Spelutveckling
* Klient-server-arkitektur
* Javascript, HTML, CSS, Git, Maven
* UX-design

START: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Norrköping, men vi är flexibla vad gäller placeringsort. Bor du hellre kvar på annan plats i Sverige så ordnar vi det också.
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Region

Ospecificerat i Ospecificerat

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef
Skicka mail

Om Paf

Paf är ett nordiskt spelbolag som grundades 1966 på Åland för att generera vinst till samhällsnyttiga ändamål. Vi blev ett av de första spelbolagen online när vi 1999 tog verksamheten till nätet. Många av Paf.coms spel har skapats av vår egen Games Studio och f00 bedriver också fysisk spelverksamhet ombord på över 30 kryssningsfartyg på Östersjön och Nordsjön. Paf har cirka 400 anställda från över 30 olika länder och vi har kontor på Åland samt i Helsingfors, Stockholm, Riga, Tallinn, Oslo, Norrköping, Madrid och Gzira. Paf (Ålands Penningautomatförening) licensieras och kontrolleras av Ålands landskapsregering. Under 2019 omsatte Paf-koncernen sammanlagt 114,2 miljoner euro och gjorde en vinst på 25,6 miljoner euro. Mer information finns på aboutpaf.com.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.