Ventilationstekniker till Veolia!

Vill du ta nästa steg i karriären som ventilationstekniker hos Veolia? En organisation som tycker det är viktigt att man genomför sitt arbete med stolthet och engagemang tillsammans med drivna kollegor! Är tekniskt lagd, problemlösare och ansvarstagande bra beskrivningar för vem du är?

Välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:

Professionals Nord söker för Veolias räkning en ventilationstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Veolia långsiktigt.

Organisationen präglas av ett varmt ledarskap och en platt företagskultur. Här finns det möjligheter till att vara långsiktig och att utvecklas i en miljö där kollegor sinns emellan hjälps åt och stöttar varandra!

Vi erbjuder dig:

  • En utmanande roll
  • Frihet under ansvar

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Veolias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter:

Som ventilationstekniker kommer du ingå i ett team om ca 10 personer som arbetar inom el, VVS, brandtekniker och fastighetstekniker. Med en gedigen introduktion går du in i en ansvarstagande roll där du kommer att få arbeta med styr- och reglering inom ventilation. De fastigheter som ditt team ansvarar för ligger i Torslanda, med 10 minuters radie med bil.

En vanlig dag berör att se över arbetsorders över de fastigheter som man ansvarar för och det följer sedan att föra en dialog med de kunder som har gjort en felanmälan. Med din förståelse för flödessystem kan du därför enkelt säkerställa vad det är som skett samt hur detta behöver lösas, detta i en prioriterad ordning som du har ett öga för att upptäcka!

Du kommer med tiden också vara med och bidra med förbättringsförslag riktat både mot organisationen och mot dess kunder.

Vi söker dig som:

  • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom relevant område och/eller har goda relevanta erfarenheter på hobby eller fritidsnivå.
  • Har kunskap kring att förstå hela uppbyggnaden av ventilation inom fastigheter som du kan förmedla vidare till kund vid felanmälan
  • Trivs väl med praktiska arbetssätt och du är en person som älskar att skruva och mecka, med verktygslådan nära till hands
  • Har B- körkort
  • Har goda kunskaper av det svenska och engelska språket i både tal och skrift

Det är meriterande om du:

  • Har en utbildning inom fastighetsteknik eller annan relevant teknisk bakgrund som berör ventilation. Meriterande är yrkesutbildning inom exempelvis klimat- eller ventilationsteknik, men det är inget krav för tjänsten.
  • Har goda kunskaper av styr- och regelsystem och som kan förstå flödesbilder för ventilation.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Veolia. Du är därför en riktig lagspelare men som inte har några problem att arbeta med frihet under ansvar. Du tar för vana att finna praktiska lösningar och har god social förmåga då du kommer att arbeta i nära samarbete både med kollegor och med kunder.

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchefsassistent
Skicka mail

Om Veolia

Veolia arbetar tillsammans med kommuner och företag för att de ska få ut så mycket som möjligt från sina resurser. Deras fokus ligger på återvinning, vatten, energi och stödtjänster till industrin.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.