Nätverkstekniker till VX Fiber!

Inledning:
Brinner du för nätverk och teknik? Har du alltid drömt om möjligheten att få resa utomlands i arbetet? Detta är jobbet för dig som vill arbeta i en bred teknisk roll där fokus ligger på innovativa lösningar och personlig utveckling, i ett företag med framåtanda.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för VX Fibers räkning en Nätverkstekniker som ska ingå i deras NOC-team, Network Operation Center. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos VX Fiber under 12 månader. Intentionen och målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

VX Fiber är ett växande företag inom teknikbranschen med kunder från hela världen. I början på din anställning kommer du få en gedigen introduktion för att komma in i arbetet på bästa möjliga sätt. Dina ordinarie arbetstider är 07–16 eller 08–17 med beredskapstjänst var femte vecka. För dig som vill erbjuds möjligheten att resa utomlands i tjänsten.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och VX Fibers önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Moa.lindgren@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Du kommer att sitta på VX Fibers kontor i centrala Umeå tillsamman med kompetenta och erfarna kollegor. Dina primära arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

• Ansvara för driften
• Felsökning och uppgraderingar i bredbandsnätet
• Drift och administration av servrar och system
• Support för kundrelaterade ärenden
• Vara delaktig i utvecklingen av NOC

Vi söker dig som:
Du kanske har en eftergymnasial utbildning inom nätverk eller motsvarande eller så har du arbetat ett par år inom nätverk och data? Oavsett är du välkommen in med din ansökan!
Du bör kunna tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska, meriterande om du kan grundläggande tyska. Vi ser även positivt på om du har tidigare erfarenhet av programmering och serverdrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos VX Fiber.
Du är en problemlösare av rang och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Vidare har du en god samarbetsförmåga och har ett stort intresse för nätverk och teknik.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Moa Lindgren
Konsultchef
Skicka mail

Om VX Fiber

VX FIBER är ett svenskt teknikbolag som är specialiserade på digital infrastruktur. De verkar globalt med verksamhet i Europa, Asien, Sydafrika och Sydamerika och har över 20 års erfarenhet av att bygga och driva öppna FTTP-nätverk.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.