Sweco växer med fler konsulter inom väg, gata och mark!

I ett exklusivt samarbete #förettstarkarevärmland så ansvarar Professionals Nord för rekryteringen till Sweco mark & anläggning i Karlstad. Sweco står under en stark tillväxt och du erbjuds ett familjärt företag med kunskaper inom hela kompetenspaletten. Ta chansen och bygg vidare din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare!

 

Du erbjuds:
Att arbeta hos Sweco innebär att arbeta med många olika typer av uppdrag, både i storlek och av karaktär. Här arbetar ni gränsöverskridande tillsammans med kollegor inom bland annat miljö, arkitektur, industri, energi, geoteknik, konstruktion och projektledning.
"Att få möjlighet att arbeta nära andra kompetenser är mycket givande och lärorikt, men det ställer också krav på dig att du är nyfiken och lyhörd samt gärna delar med dig av din kunskap och erfarenhet." – Daniel Jernstedt, Gruppchef Gata & Mark

Sweco står under en stark tillväxt och vi söker flera roller inom väg, mark och gata.
Såväl om du är erfaren uppdragsledare med god kompetens inom Väg, eller om du besitter något års erfarenhet av någon form av mark- eller gatuprojektering i AutoCAD så är du välkommen in med din ansökan.

 

Vi ser gärna att du har:
- högskole-/universitetsexamen eller förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt.
- Du är van att arbeta både i små och större uppdrag och med både statliga, offentliga och privata kunder.
- Du bör även ha en förmåga att leda stora och/eller komplexa multidisciplinära uppdrag.
- Har du även erfarenhet av kalkylering, entreprenadarbete eller redan arbetar som konsult idag, så är det meriterande.

 

Största vikt läggs på dina personliga egenskaper och vi söker dig som:
- Har god insikt i AMA Anläggning, eller Novapoint/Civil-3D.
- Har lätt för att etablera kundkontakter och är affärsinriktad.
- Som brinner för att genomföra uppdragen på bästa möjliga sätt, som levererar till en nöjd beställare och att du har en genuin vilja och förmåga att göra affärer.
- Du kan organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt samt sätta upp och hålla deadlines.

Det är viktigt för oss att du är kvalitetsmedveten, affärsmässig och strukturerad i ditt angreppssätt. Du är van att ta ansvar för din uppgift på ett självständigt sätt och driva dina processer vidare samtidigt som du arbetar bra med andra människor.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlstad
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Rebecca Bly, konsultchef Professionals Nord


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

 

Vi vågar påstå att Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.
På Sweco kan du arbeta med spännande projekt tillsammans med den allra hösta kompetensen. Här erbjuds du en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Swecos värdeord är nyfikenhet, engagemang och ansvar.
Sweco är en av Sveriges mest respekterade teknikkonsulter inom väg-, gatu- och markprojektering. Vi växer snabbt och idag är vi knappt 900 medarbetare inom dessa teknikområden över hela landet.

Region

Karlstad i Värmlands län

Kontaktperson

Rebecca Bly
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.