Kundansvarig till Professionals Nord, Linköping!

Vi gör just nu den största satsningen i bemanningsbranschens historia. Under 2021 ska vi öppna upp kontor i hela Sverige och innan 2023 ska vi expandera till våra nordiska grannländer! Under 2021 har vi på Professionals Nord fått en ny intern kollega var 3:e dag sedan årsskiftet och startat upp fem kontor som redan levererar goda resultat. Vi anställer branschens absolut bästa medarbetare och söker nu en ny Kundansvarig till Linköping som vill vara med på denna framgångsresa!

Professionals Nord är en flexibel och nytänkande organisation. Du får förmånen att vara med på en tillväxtresa där varje affär gör skillnad. Tillsammans ska vi de närmsta fem åren omsätta en halv miljard, vara med på topplistan över de tio största bemanningsföretagen i Sverige och samtidigt vara Nordens bästa arbetsgivare. Vill du vara med och vinna eller vill du sitta lugnt i båten och vänta på att bli omsprungen? Jag tänkte väl det, sök tjänsten eller slå mig en signal!

Information om tjänsten
Som kundansvarig hos oss arbetar du för att säkerställa tillväxt i regionen, det gör du genom att skapa långsiktiga kundrelationer och nya affärsmöjligheter. Genom ditt arbete bidrar du till att fler personer får möjligheten att göra karriär och att våra samarbetspartners får de absolut bästa medarbetarna. Detta är en av de tuffaste men också roligaste utmaningarna du kan ta dig an.

Vi erbjuder dig en spännande framtid och tillfredställande vardag med högt tempo, affärsfokus och ett stort hjärta för de vi gör och varandra. Vi som jobbar här är fast beslutna om att det är den bästa arbetsplatsen att arbeta på! Kan vi få ett bättre omdöme? – Vi vinner helt enkelt tillsammans.

"Professionals Nord arbetar med kompetensförsörjning i världsklass, det betyder att vi inte går ut till kunden och berättar vad vi kan erbjuda, utan lyssnar, förstår och skräddarsyr lösningar som passar kunden på riktigt. Vi har lokalt ägande och kompetens vilket gör att beslutsvägarna är korta och den lokala förståelsen stor." – VD Mattias Matsson  

Du erbjuds:

För dig som är beredd att lägga den tid och hårda arbete som faktiskt krävs erbjuder vi en vardag där du får känna att du verkligen gör skillnad och arbetar med kompetensförsörjning i världsklass. Som extra morot erbjuder vi en vass provisionsmodell där möjligheter finns att tjäna mycket pengar! Här finns inget lönetak! 

Arbetsuppgifter

• Försäljning
• Prospektering
• Kalla samtal
• Kundmöten, möten, möten, möten!
• Strategisk affärsutveckling
• Uppföljning

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av B2B försäljning sedan tidigare. Du har körkort så att du kan åka ut och träffa alla kunder, du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift då våra kunder kräver det. Du kanske jobbar  i rekryterings- och bemanningsbranschen idag och känner att du står och stampar och utvecklingen stagnerat? Välkommen ombord på nästa stora spelare i branschen Vi är Sveriges snabbast växande bemanningsföretag och planerar just en kraftig expansion. 

Vi håller ett högt tempo och levererar hög kvalitet i allt vi tar oss an. Vi ser därför att du är en vinnarskalle som verkligen brinner för att göra goda- och långsiktiga affärer. Det kräver att du är driven och vill arbeta hårt. För att du ska vilja bli långsiktig hos oss så krävs uthållighet. Har du dessa egenskaper ser vi alla möjligheter för dig att utvecklas, tjäna pengar och ha möjlighet att bidra och påverka Linköpings och kanske Nordens framfart.

 

START: 17 januari 2021
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta mig på marija.biletic@professionalsnord.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.