Junior El- och Automationsingenjör till Eurocon i Sundsvall!

Inledning:
Eurocon i Sundsvall fortsätter sin expansiva resa och behovet av konstruktörer inom El och Automation växer! Eurocon är ett norrländskt bolag med stor potential där du har stora möjligheter få en lång och utvecklande karriär. Sök redan idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Eurocons räkning Juniora konstruktörer inom El- och Automationsområdet. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du anställs direkt hos Eurocon.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Eurocons önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

 

Hos Eurocon blir du en del av ett genuint och härligt gäng med framåtanda och en känsla för kvalitet. Du kommer att arbeta i en platt organisation som präglas av korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i team både med kollegor och våra uppdragsgivare. Allt med mycket frihet under eget ansvar.

 

I Sundsvall arbetar vi idag med flera stora industriprojekt, bl.a. i SCAs investeringar i en ny CTMP-fabrik vid Ortviken och i Obbolas expansion för att möta förväntad ökning av efterfrågan på förnybara förpackningar.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär medverkan i uppdrag från förprojekt till projektgenomförande och idrifttagning fram till färdig anläggning, främst inom ny- och ombyggnad av processindustrin. Utifrån utbildningsinriktning och eget intresse kommer du ges möjlighet att arbeta med ny teknik. Detta omfattar bland annat ställverkslösningar, motorstyrningar, fältinstrumentering, DCS/PLC-system, moderna gränssnitt etc. I rollen kommer du att delta i projektering i nära samarbete med handledare, projektledare och kundens representanter.

Vi söker dig som:
Har en teknisk utbildning inom till exempel elektroteknik, automation eller liknande. Du kan vara alltifrån nyutexaminerad ingenjör till några års erfarenhet som konstruktör, gärna inom industri- eller energisektorn. För tjänsten krävs att du har grundläggande kunskaper inom elområdet. Du har gärna erfarenhet av CAD-verktyg och av att arbeta i modern IT-miljö. Det är meriterande om du har erfarenhet av detaljprojektering i databas. Vidare har du goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal som skrift.

För tjänsten läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är ansvarstagande, nyfiken och har ett stort tekniskt intresse med en vilja att utvecklas vidare inom teknisk konstruktion. Som person är du utåtriktad och har en god social förmåga samt lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med kollegor och kunder.

START: Enligt överenskommelse.
OMFATTNING: Heltid, rekrytering.
STAD: Sundsvall
ANSÖKAN: Omgående
URVAL: Sker löpande t.o.m. 24/9
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
Regionchef

Om Eurocon

Eurocon är ett teknikkonsultföretag som erbjuder spetskompetens i form av kvalificerade tjänster och system för genomförande av industriprojekt av alla storlekar och komplexitet samt underhåll och optimering av industriella anläggningar. Tillsammans med de helägda bolagen KLT och Pidab sysselsätter företaget cirka 275 medarbetare. Eurocon finns på över tio orter från Kiruna i norr till Karlshamn i söder med huvudkontoret i Örnsköldsvik. Läs mer om Eurocon på www.eurocon.se

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.