Junior mjukvaruutvecklare till globalt automotivebolag

Söker du möjligheten att arbeta i en nyanserad tjänst som junior mjukvaruutvecklare. Du blir en del av ett team som fokuserar på framtidens automatiserade system, utvecklade för att undvika kollisioner. Vårt urval är löpande, så sök redan idag! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en junior mjukvaruutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet..

Vi söker en SW-ingenjör med stort intresse för ADAS och fordonsindustrin. Du blir en dela av ett innovativt team som fokuserar på  att utveckla nästa generations mjukvara inom semi-autonom körning och säkerhet. Programmeringen sker främst i C++ och Matlab. Teamet är tvärfunktionellt där dialog förs med såväl interna kollegor (nationellt samt internationellt) som med externa kunder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

 • Långsiktighet och mycket goda utvecklingsmöjligheter
 • Att bli en del av ett innovativt, globalt bolag
 • Du får en senior mentor som ger stöd och hjälper dig att navigera din utveckling

Arbetsuppgifter
Ditt dagliga arbete i plattformsutvecklingsteamet kommer att bestå av t.ex:

 • Utveckling, uppdateringar och underhåll av Feature SW
 • Att uppdatera SW-gränssnitt, arkitektur och göra kodrecensioner
 • SW-enhetstest och SW-integration
 • Att arbeta med prestanda-KPI: er och utföra dataanalyser
 • Definiera SW-krav och bibehålla spårbarhet
 • Tekniska riskanalyser som Fault Tree Analysis och Dependent Failure Analysis
 • Se till att utgivningsdokumentationen är uppdaterad och korrekt

Vi söker dig som:

 • Studerat en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis datavetenskap eller elektroteknik
 • Har programvaruutvecklingskunskap med stort intresse för programmering, gärna i Matlab, C/C ++ och Python
 • Är obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används dagligen

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med agila metodiker och/eller besitter minst ett års relevant arbetslivserfarenhet

 

Din personlighet är viktig för att du ska lyckas i din roll. D söker nya och spännande utmaningar inom mjukvaruutveckling. Du har förmågan att bygga goda relationer med såväl dina kollegor som med kunder. Du gillar att arbeta självständigt, driva ditt eget arbete framåt och ta initiativ. Du kan stå på dig men samtidigt är du lyhörd och strävar efter att upprätthålla bra relationer. Du ser fram emot att arbeta i en global organisation.

 


START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

Kontorstid
Långsiktighet

Kontaktperson

Albin Andersson
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.