Systeminriktad affärsutvecklare!

Inledning:
UCS One Economy utökar sin verksamhet och rekryterar därför en säljande affärsutvecklare som kan vara med på deras tillväxtresa. Då uppdraget som affärsutvecklare är brett och innebär både sälj, långsiktiga relationer, system, teknik och ekonomi söker vi en person som har intresse och erfarenhet inom alla dessa områden. Är det du?

Information om tjänsten
UCS One Economy fem affärsområden som sträcker sig från redovisning och lön till ren systemexpertis. Vi har idag en säljare inom organisationen som bearbetar både nya och befintliga kunder och behöver nu ytterligare en säljare/affärsutvecklare som med hjälp av sin IT-kompetens och säljerfarenhet bidrar till att förmedla våra tjänster inom grupperna System och Stora bolag. UCS säljer många olika produkter så för att trivas i rollen så tror vi att du behöver ha lätt för att förstå nya system och en vilja att lära.

UCS har idag fyra konsulter inom affärsområde system. Tillväxtpotentialen i marknaden är enorm då stora delar av Sveriges företag står inför stundande automatisering och digitalisering av sina ekonomifunktioner.
Fokus i rollen ligger på affärssystemet Visma.net och dess kringliggande tjänster. Leveransen till kund innebär ofta en sammansättning av olika systemlösningar för en för kunden ideal lösning. Tjänsten innebär en säljcertifiering i affärssystemet.
I rollen kommer du att bearbeta den lokala marknaden såsom hela Sverige digitalt

Tillväxtpotentialen i marknaden är enorm då stora delar av Sveriges företag står inför stundande automatisering och digitalisering av sina ekonomifunktioner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemålet är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Fokus i rollen ligger på affärssystemet Visma.net och dess kringliggande tjänster. Leveransen till kund innebär ofta en sammansättning av olika systemlösningar för en för kunden ideal lösning. Tjänsten innebär en säljcertifiering i affärssystemet.

I rollen kommer du att bearbeta den lokala marknaden såsom hela Sverige digitalt

Exempel på uppgifter i rollen:

  • Aktivt uppsöka potentiella nya kunder
  • Ansvara för kundkontakter och genomföra kundmöten
  • Delta på olika events och marknadsaktiviteter
  • Identifiera förbättringsmöjligheter för verksamheten
  • Rapportera månadsvis i ledningsgrupp system
  • Projektleda implementationsprojekt
  • Främja korsförsäljning mellan One Economys affärsområden. Vi representerar alla helheten.

Vi söker dig som:
Har stor erfarenhet av försäljning och trivs både med att jobba uppsökande och med att skapa och behålla förtroendefulla relationer. Du har en bakgrund där du jobbat mot större bolag, gärna inom ekonomi- och/eller IT-branschen. Du är tekniskt intresserad och har lätt att ta till dig ny teknik och nya program. Du besitter grundläggande kunskap inom redovisning och bokföring och en förståelse för vad som kan vara relevant för kunden och varför.


Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos UCS One Economy. Som person är du social och en lyssnare som trivs med att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du är resultatinriktad, strategisk och strukturerad i ditt arbete och når på så sätt de mål du satt upp. En viktig egenskap i rollen är att vara lyhörd och kunna sätta sig in i kundens behov och omvandla dessa till smarta lösningar. På så sätt vinner du förtroende och affärer.
I vardagen kommer du ha ett nära samarbete med våra affärsområdesansvariga, övriga i säljande roll och rapportera till både de affärsområden du jobbar åt såsom säljchef.

START: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef

Om UCS One Economy

One Economy är en ekonomitjänstleverantörutöver det vanliga. Vi jobbar bredare än många andra och erbjuder förutom tjänster inom redovisning, lön och HR även utbildningsinsatser samt Implementation och support av affärsystem. Vårt mål är att bli regionens främsta helhetsleverantör inom ekonomi, affärssystems, lön och HR och vår ambition är att vara den heltäckande samarbetspartnern som bidrar med allt ifrån rätt program till rätt konsult på rätt plats. Vi värdesätter tid och visar det genom att välja smarta lösningar och att vara effektiva och proaktiva. Företaget genomsyras av positiva medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där alla hjälper varandra. Här värnar vi om våra medarbetares välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.