Projektörer inom VA, väg & mark

Ta chansen och bli en del av WSP samhällsbyggnad i Karlstad där högt engagemang och bred kompetens kännetecknar gruppen. Här får du möjlighet att vara med och leverera högkvalitativa produkter till WSP´s kunder och fortsätta utvecklas med ett företag i teknikens framkant.

Information om tjänsten

WSP Samhällsbyggnad har en bred inriktning inom hela samhällsbyggnadssektorn - från vägar, järnvägar och ledningar till bostäder, kontor och industri - i alla faser som utredning, planering, projektering, byggande och förvaltning, med stora resurser och en bred geografisk spridning.

" Vår ambition är att ständigt utveckla våra konsulttjänster. Nyckeln till vår framgång är våra medarbetare och vi lägger stor vikt vid både kompetens- och teknikutveckling, där våra entusiastiska medarbetare bidrar till att vidga våra kunskaper. Genom värdefulla idéer utvecklas teknik, nya lösningar och affärsmöjligheter, som kan tillfredsställa såväl befintliga kunder, som nya kunder på nya marknader." - www.wsp.com

Kontoret i Karlstad rankas som WSPs 4e största kontor med 160 stycken medarbetare. Nu vill WSP förstärka teamet i Karlstad och därför söker Professionals Nord för WSP räkning en projektör inom VA, väg & mark. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos WSP. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och WSP önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till rebecca.bly@professionalsnord.se.

 

Arbetsuppgifter:
Som projektör på WSP ges du möjlighet att arbeta i olika sorters uppdrag, från mindre begränsade projekt till stora projekt gentemot olika typer av kunder. Du kommer medverka i olika typer av skeden, från skissfas till bygghandlingar och uppföljning av byggskede. Samt från översiktlig projektering till detaljprojektering.

Arbetet sker såväl självständigt som i tätt samarbete i grupp och projekteringsverktygen som används är Civil 3D och NovaPoint. 

WSP har medarbetarens utveckling i fokus. Här ges du möjlighet att utveckla dina förmågor i en verksamhet där arbetsmiljö och goda samhällslösningar står i fokus.

Vem är du?

Vi tror att du som söker idag arbetar med projektering inom VA/väg/mark men känner att du fastnat i din utveckling och vill vidare i karriären. Här välkomnas du av en miljö där du får tänka fritt och driva frågor som kan skapa ett smartare och kostnadseffektivare samhälle. 

Skallkrav för tjänsten är minimum YH-utbildning inom samhällsprojektering. Extra plus i kanten är om du har tidigare erfarenhet av att samarbeta internationellt, exempelvis projekteringsuppdrag med kollegor utanför Sverige. 

 

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLACERINGSORT: Karlstad (OK med distansarbete)
KONTAKT: Rebecca Bly, konsultchef, 070-8110809

 

Sök tjänsten idag, vi behandlar ansökningar löpande. 

Region

Karlstad i Värmlands län

Kontaktperson

Rebecca Bly
Konsultchef

Om WSP

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag. WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 700 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 100.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.