Drifttekniker till Atea

Inledning:
Har du kunskap i någon av de användarnära tjänsterna SCCM, Exchange, Skype for business eller Horizon? Vi söker en drifttekniker som vill arbeta i en Microsoftbaserad driftmiljö hos en av Ateas statliga kunder. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Ateas räkning en drifttekniker. Du välkomnas till ett erfaret team som sätter laget före jaget och som gillar att ha kul ihop. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning och du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Atea under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Ateas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds
• Att bli en del av en organisation där humor, kamratskap, framåtanda präglar kulturen
• En utvecklande roll där ingen dag är den andra lik där du får utmanas tillsammans med kollegor och kund
• Att få representera en av Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker hos Atea kommer du att arbeta på plats hos en av Ateas statliga kunder tillsammans med ditt team. Du kommer att arbeta med drift i något eller några av kundens system, exempelvis Exchange, SCCM, Horizon eller Skype for business. Ditt arbete varvas med självständiga mindre projekt och teamprojekt där det handlar om mer omfattande förändringar i kundens miljö.

Vi söker dig som:

har gedigen kunskap och erfarenhet i någon eller flera av tjänsterna Exchange, SCCM, Skype och Horizon. Du har ett stort intresse för IT och har tidigare arbetat i en driftorganisation. Du talar och skriver svenska obehindrat. Har du kunskap om ITIL är det meriterande. 

För att vara aktuell för tjänsten krävs en godkänd registerkontroll och säkerhetsklassning.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Atea. Du är en lyhörd lagspelare som uppskattar goda samarbeten mellan kollegor och kunder. Du driver ditt arbete framåt, ser till att kunden alltid är i fokus och agerar kunskapspartner på ett professionellt sätt gällande kundens IT-miljö. Vidare arbetar du effektivt och är noggrann med återkoppling och dokumentation då det är en stor del av ditt jobb.

START: Omgående enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

 

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Atea finns i sju länder i Norden och Baltikum, har ca 7 000 medarbetare, marknadsledare i Norden och Baltikum och är den näst största it-infrastrukturleverantören i Europa. I Sverige är det 2 500 medarbetare på ett trettiotal orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Omkring 1 000 av dem är konsulter.

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.