KYC och AML administratör

Är du en person som brinner för kvalité och kundnöjdhet som vill vara del av ett ständigt växande företag?
Som administratör hos vår kund erbjuds du en ansvarsfull roll med goda utvecklingsmöjligheter.


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en Back Office Administratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Business Back Office finns i dag etablerade på fyra orter där du kommer att sitta på kontoret som befinner sig i Stockholm. Som nyanställd får du uppbackning av en fadder samt en grundutbildning för att du på bästa sätt komma in i rollen.

Långsiktigt finns det goda utvecklingsmöjligheter och gränserna för din utveckling sätts endast av dig själv.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Business Back Office har till uppdrag att aktivt stödja affärsverksamheten hos företaget genom att tillhandahålla efterfrågade service- och specialisttjänster.

I rollen som administratör kommer du främst att arbeta med uppdrag avseende inskrivningsärenden, fakturahantering samt det arbete som är förknippat med kundhantering.

Vi söker dig som:
• Har goda kunskaper i svenska och engelska
• Är bekväm med att arbeta i olika typer av ärendehanteringssystem

För tjänsten läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Du är kreativ med en drivkraft att ständigt vilja utvecklas som person och samtidigt bidra till verksamhetens framgång. Vidare är du en lagspelare av rang som tycker om att samarbeta med andra samtidigt som du kan ta egna beslut och arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är uthållig och noggrann samt att du trivs i ett högt tempo med fokus på kvalitet och god service.

Start: Oktober 
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Urval: Löpande 
Kontakt: Lucas Bryggman


Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.