Supporttekniker till växande företag!

Inledning:
Supporttekniker med eget driv till attraktivt företag med hög tillväxt! 

 

Information om tjänsten

Vi söker en person med erfarenhet som supporttekniker. Du skall ha erfarenhet samt vara orädd för att lösa utmaningar i det dagliga arbetet. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord. Önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Leo.Lloyd@professionalsnord.se 

 

Du erbjuds:

  • Stora utvecklingsmöjligheter i företaget 
  • Frihet under eget ansvar 
  • Goda arbetskamrater  

 

Arbetsuppgifter
Supportuppdragen hanteras via telefon och mejl mot kund.
Att hjälpa både medarbetare samt kunder i processer för att förbättra och utveckla servicen.
Löpande dokumentation av supportuppdragen skapas av dig.

 

Vi söker dig som:
Är lösningsorienterad, vilja utvecklas och vara trygg i din roll som har övergripande ansvar över det administrativa arbetet. Du är en lagspelare som stöttar dina kollegor och kunder i det dagliga arbetet.

 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid 
STAD: Karlstad med omnejd. 
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Leo.Lloyd@professionalsnord.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Karlstad i Värmlands län

Kontaktperson

Leo Lloyd
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.