Saas Sales & Markering Manager till Inkopio

Vi söker just nu en ambitiös B2B SaaS- Sales & Marketing Manager till Inkopio. Söker du en ny utmaning och vill följa med på tillväxtresan mot att bli ett internationellt bolag?

Arbetsuppgifter
I rollen som Saas Sales and Marketing Manager kommer du att sälja Inkopios innovativa B2B Saas-produkt CPro, till en mängd olika branscher. Du kommer vara en viktig del av Inkopios säljteam där du tillsammans med dina kollegor arbetar med den digitala säljprocessen. Ditt fokus kommer att ligga på nykundsförsäljning och att marknadsföra Inkopio via strategier som till exempel inbound marketing i Hubspot och marknadskampanjer via Linkedin.

Du kommer att få full utbildning i CPro och på sikt kommer du kunna följa kunden under hela resan, från första möte till implementering av systemet. Vi letar efter dig som har tidigare B2B- försäljningserfarenhet, van att ta egna initiativ. Du gillar att driva projekt och hittar ständigt nya lösningar för att nå ut till rätt kunder. Då Inkopio är under tillväxt gillar du att ta ansvar och jobba med ett långsiktigt mindset.

Du får inte bara möjlighet att jobba med en Saas- produkt i framkant utan även med kunder i Sverige, Norden och framåt, även internationellt. Som en av företagets första Sales & Marketing Manager kommer du vara med och bygga Inkopios framtida säljteam.

Vi söker dig som har:
• Erfarenhet av B2B-försäljning, meriterande om det varit mot stora företag och organisationer
• (Meriterande) Har erfarenhet från försäljning av Enterprisemjukvara
• (Meriterande) Har erfarenhet från konsultförmedling/konsultinköp
• Mycket bra kunskaper i engelska

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:

Modig – Du vågar ta ansvar och initiativ
Social – Du berättar gärna hur helgen har varit på måndagsmötet
Empatisk – Du är affärsdriven men har inte armbågarna utåt

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Saas Sales and Marketing Manager. Tjänsten avser en rekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd hos Inkopio. Professionals Nord sköter hela rekryteringsprocessen. Har du frågor kopplat till rollen, processen eller har du andra funderingar når du oss enkelt på: Info@professionalsnord.se.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Stockholm i Stockholms län

Kontaktperson

Lucas Bryggman
Leveranschef

Om Inkopio

Inkopio är ett agilt bolag som arbetar i platt hierarki för att lyfta fram det bästa hos varje medarbetare. Eftersom de växer snabbt finns det ständigt nya möjligheter och nya projekt inom företaget. Inkopio grundades 2014 och är idag ett snabbväxande företag som arbetar i gränslandet mellan inköpsavdelningar och leverantörer för extern personal. Med hjälp av deras Saas produkt förenklar de företags hantering av konsulter och automatiserar arbetet tillsammans med leverantörerna. De arbetar med stora kunder inom både privat och offentlig verksamhet i Sverige och Norden.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.