VS-montörer till Umia Syd AB!

Inledning:
Är du tekniskt intresserad, händig och gillar att samarbeta? Kanske har du tidigare arbetat inom branschen eller gått en utbildning inom VVS/VS? Då är det dig vi söker till Umia som VS-montör! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Umias räkning VS-montörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Umia i Malmö. Intentionen är ett långvarigt samarbete, så gör man ett bra jobb finns goda möjligheter till fortsättning.


Umia växer i snabb takt och söker nu tillökning till deras team av montörer inom rörteknik. Samarbete är en viktig del av Umias organisation, och de värderar högt att samverka inom alla teknikgrenar för att nå ett slutresultat med högsta kvalitet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Umias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se 

Arbetsuppgifter
Arbetet går ut på att utföra ventilationsmontage enligt anvisningar. Du ges möjligheten att lära dig tekniken på plats och har kunniga kollegor runt om dig som finns för vägledning. Det är viktigt att du trivs med samarbete och att planera upp arbetet tillsammans med övriga tekniker för ett effektivt arbete. Vidare har du ett öga för att identifiera och åtgärda mindre problem som uppstår i det dagliga arbetet samt trivs med att själv driva ditt arbete.

Vi söker dig som:
Har B-körkort, behärskar svenska i tal och skrift och trivs med att arbeta med kroppen. Kanske har du en utbildning inom VVS eller annan relevant arbetslivserfarenhet inom byggbranschen, oavsett är du varmt välkommen in med din ansökan!

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Umia Syd. Du är van vid att ta egna initiativ och har en förmåga att se var din hjälp behövs, samt är driven, arbetssugen och tar ansvar för att slutföra uppdragen på bästa sätt. Du trivs med att både arbeta självständigt och i samarbete, är ansvarstagande och målinriktad.


START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Malmö
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Malmö i Skåne län

Kontaktperson

Moa Lindgren
Konsultchef
Skicka mail

Om Umia Syd AB

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.