Innesäljare till expansiva Vallagruppen!

Vallagruppen växer och nu söker vi innesäljare till deras nystartade säljteam! Är du driven, nyfiken och gillar att arbeta i högt tempo kan detta var tjänsten för dig.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Vallagruppens räkning en innesäljare. Du erbjuds att få vara med och sätta grunden för säljteamet på företaget. Tillsammans med dina kollegor kommer ni att bygga upp säljavdelningen med fokus på kundnöjdhet och måluppfyllnad.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos företaget. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se 

Arbetsuppgifter
Som säljare på Vallagruppen kommer du att marknadsföra företagets tjänster. Du kommer att arbeta både uppsökande mot nya kunder, bearbeta befintliga kunder samt hantera nya kontaktförfrågningar. Ditt fokus kommer att ligga på att skapa och upprätthålla goda relationer med kunder vilket kommer leda till att ni tillsammans når försäljnings- och kundnöjdhetsmålen. 

Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenheter inom försäljning
• Drivs av att skapa relationer
• Är en bra lagspelare

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef
Skicka mail

Om Vallagruppen

Vallagruppen är en webbyrå som har sitt kontor i Linköping men har kunder över hela Sverige. Verksamheten startade för 15 år och arbetar med att hjälpa företag med Digital kommunikation såsom webbutveckling, marknadsföring på nätet, e-handelslösningar och sökmotoroptimering etc. Vallagruppen tar hand om hela processen även för driften av webbsidan.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.