Mjukvaruutvecklare till Fintech start-up!

Inledning:
För dig med passion för teknik och produktutveckling finns här en unik möjlighet att bli en del av Open Payments, ett FinTech start-up som ska etablera en ny tech-hub i Örebro. Har du ett högt engagemang och vill arbeta för att skapa de bästa produkterna på marknaden? Då kan du vara rätt för oss, välkommen med din ansökan.

Information om tjänsten
På Open Payments är målet att utmana den traditionella finansindustrin genom att skapa nya möjligheter för hur vi använder och får tillgång till finansiella tjänster. Detta i syfte att utveckla och möjliggöra för Open Banking. Open Payments erbjuder ett öppet API, som möjliggör för applikationer att sömlöst och i realtid ansluta till och få tillgång till finansiell information med hög säkerhet.

Open Payments startade 2017 och är ett snabbväxande FinTech start-up. På huvudkontoret i Stockholm arbetar tio medarbetare och nu ska Open Payments öppna en ny tech-hub i Örebro. Vi söker därför en handfull mjukvaruutvecklare med olika erfarenheter som vill bli en del av en fortsatt spännande resa. Du kommer att tillhöra kontoret i Örebro men arbeta i nära samarbete med huvudkontoret i Stockholm. Open Payments erbjuder bra anställningsvillkor med bland annat konkurenskraftig lön och ett optionsprogram.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Open Payments. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Open Payments önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Open Payments bygger en Platform-as-a-Service-lösning baserad på Docker, Kubernetes, Microsoft Azure. De tillhandahåller en banbrytande infrastruktur som krävs för att framgångsrikt nyttja Open Banking baserad på PSD2. Med en utvecklarvänlig plattformslösning erbjuder dem ett öppet och säkert API så att kunder via deras API kommer åt bankernas diversifierade API:er på ett enkelt och snabbt sätt.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

• Skriva högkvalitativ, högpresterande och underhållsvänlig kod
• Delta i utveckling, test och deploy av nya produkter och plattformsfunktioner
• Arbeta i leveransens samtliga steg från kravbild, designa, implementera, testa till releasa och drifta funktioner i plattformen
• Utveckla och testa lösningar med agila arbetssätt tillsammans med kollegor
• Hålla dig uppdaterad inom branschen och ha ett intresse för nya tekniker och metoder

Vi söker dig som:
Har en kandidatexamen eller motsvarande utbildning inom datavetenskap eller relaterat område. Teamet kommer bestå av olika erfarenheter så oavsett om du har mångårig erfarenhet eller kortare erfarenhet är du välkommen att söka. Du bör ha goda kunskaper i C#, .NET Core och kunskap i att bygga och integrera REST API:er. Har du kunskap i azure eller andra molnbaserade lösningar är det bra.

Vidare är du van vid att arbeta enligt agila arbets- och utvecklingsmetoder samt har god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som mjukvarurutvecklare. Du är nytänkande med ett stort engagemang för ditt arbete. Du drivs av att utveckla, forma och implementera Open Payments produkter, ofta i tätt samarbete med kund. Självklart har du en passion för teknik och ser fram emot att bli en del av ett FinTech startup där du får ta stort eget ansvar över din roll och produktutvecklingen.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Västerås i Västmanlands län

Kontaktperson

Emma Grundin
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.