Rekrytering av Account Manager till Coromatic!

Inledning:
Har du erfarenhet från försäljning och vill hitta nästa utmaning? Har du ett tekniskt intresse, är driven och trivs med att arbeta självgående? Nu söker Coromatic sin nästa Account Manager som kommer att hjälpa kunder längs Norrlandskusten och tillsammans med en inkluderande och affärsdriven organisation utveckla verksamheten framåt!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Coromatics räkning en Account Manager. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Coromatic.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Coromatic önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

 

Du erbjuds en öppen och inkluderande arbetsplats som värderar glädje samt delaktighet. Coromatic värderar möjligheten till både personlig och professionell utveckling och ger detta genom hjälpsamma kollegor och stöd från både huvudkontor i Bromma samt lokala Norrlandskollegor. Du får en gedigen introduktion samt mentor som hjälper dig nå dina mål på ett tryggt sätt

Du erbjuds:

  • En generös lönemodell
  • 30 dagars semester
  • Möjlighet till tjänstebil

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du ansvara för en stor del av uppbyggnaden av försäljningen genom att arbeta proaktivt med B2B. Du kommer självständigt driva och ansvara för hela försäljningsprocessen från start till slut, med bokning och genomförande av kundbesök, offert- samt avtalsskrivning och prospektering och kartläggning av nya och befintliga kunder.

Vidare kommer du också att:
• Hantera projektförsäljning
• Knyta kundrelationer
• Arbeta mot budget i större geografiskt område

 

Vi söker dig som:
Har erfarenhet från proaktiv B2B-försäljning, gärna med långa säljcykler. Du har jobbat med relationsförsäljning, konsultativ försäljning och lösningsförsäljning. Du arbetar strategiskt och strukturerat, samt drivs av utmaningen att bygga långsiktiga och varaktiga relationer. Vidare är det positivt om du har ett tekniskt intresse, och vi ser gärna att du är trygg med kommunikation både muntligt och skriftligt på engelska i en formell kontext.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Coromatic. Du är en person som trivs med att arbeta självständigt, men gärna frågar om hjälp när det behövs och uppskattar ett välfungerande samarbete med andra där det krävs. Du är förtroendeingivande, trygg i förhandling och har skinn på näsan.

 

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering, heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

 

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
Regionchef

Om Coromatic AB

Coromatic säkrar tillgång till kraftförsörjning och datakommunikation för verksamhetskritiska anläggningar. Vi tillhandahåller hög tillgänglighet och produktivitet för våra kunder, vi räddar liv genom oavbruten drift 24/7, och optimerar energianvändningen för minsta möjliga miljöpåverkan. När strömmen går ser vi till att Universitetssjukhuset i Linköping alltid har strömförsörjning för fungerande operationssalar och vård. Vi säkrar att Färöborna kan kommunicera med den uppkopplade världen även vid driftsstopp, och att flygplanen alltid kan landa säkert på Bromma flygplats Coromatic har mer än 500 anställda och har levererat lösningar och tjänster till mer än 5000 företag i Norden. Coromatic är en del av E.ON koncernen. Som Account manager hos oss är du med och skapar ett säkrare samhälle.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.