Rekrytering av UX/UI designer till Portal+

Inledning:
Brinner du för att designa applikationer? Vill du ha kundkontakt och samarbeta nära dina kollegor? Vill du arbeta på ett IT-konsultbolag som inte är som alla andra? Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Portal plus räkning en UX/UI-designer. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Portal+.

På Portal+ är målet att kunder ska få en välmående och produktiv organisation. Portal+ har genom åren specialiserat sig på Microsofts produktkataloger och har tre tydliga leveransområden. Dessa är systemutveckling och förvaltning av tjänster som är baserade på Microsofts molnplattform Azure, systemutveckling av Microsoft 365 och Sharepoint-lösningar samt utveckling av IoT-projekt.

Portal+ är inget vanligt IT-konsultbolag – allt arbete på företaget sker "in house" och utförs av utvecklingsteam bestående av flera medarbetare. Företaget har två fokusområden, kunder och medarbetare. För kunderna vill Portal+ vara den trygga och pålitliga leverantören som levererar kvalitativa kostnadseffektiva lösningar i långa relationer. För medarbetarna vill Portal+ vara den bästa arbetsgivaren! Frihet och ansvar är ledstjärnorna här. Utrymme och möjlighet till personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid är förutsättningar.

- "Jag har arbetat på Portal+ i drygt två år, och jag kunde inte trivas bättre! Här har jag en frihet som innebär att jag får planera arbetsdagen som jag själv behöver, och utföra arbetet där det passar mig bäst oavsett om det är på kontoret, hemma eller på annan ort.
- Jag skulle inte kunna tänka mig att arbeta någon annanstans och kan varmt rekommendera både Portalplus som arbetsgivare och kollegorna och cheferna som gör varje dag här både rolig och givande!" - Karen Kvåle, Utvecklare på Portal+ sedan 2019.

Portal+ har kontor både i Sundsvall och Härnösand, det finns också möjligheter att arbeta på distans. Det intressanta är inte var du är – utan vad du gör!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Portal+ önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:

  • Frihet och ansvar 
  • Utbildningar för att utvecklas i din roll 
  • Moderna lokaler i Sundsvall och Härnösand

Arbetsuppgifter
Som UX/UI-designer arbetar du i agilt tillsammans i ett utvecklingsteam. Du arbetar med design och framtagande av gränssnitt till applikationer och använder bland annat Figma.

Du arbetar med att ta fram konceptdesign som är knuten till interaktionsdesign och hur användarna upplever och använder systemen. Du ansvarar också för att analysera kundernas behov samt att ta fram konceptdesign.

• Design och framtagande av gränssnitt till applikationer
• Du ser behov hos kunder och tillämpar merförsäljning.
• Tät dialog med utvecklingsteam och kund

Vi söker dig som:
har tidigare erfarenhet av frontend utveckling och UX/UI. Du behärskar svenska i tal och skrift, alternativt engelska. Du är van att arbeta agilt och teamorienterat.

Vi tror framför allt att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Portal+. Du är ansvarstagande och strukturerad i ditt arbete – du säkerställer alltid leverans och tummar inte på kvalitén. Genom att du ansvarar för dialog direkt med kund är det viktigt att du gillar att kommunicera med andra. Vidare är du driven som person och ser möjligheter. Att arbeta agilt och teamorienterat är självklart för dig – du anser alltid att det är laget före jaget som är framgångsreceptet.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall eller Härnösand alternativt distans
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Mimmi Sondell
Konsultchef
Skicka mail

Om Portal+

Portal+ är en del av Mainport gruppen. I gruppen ingår även IT-bolagen Cloudplanning, FA Works och Viendo. De arbetar bl.a. i toppmoderna lokaler i inre hamnen i Sundsvall och i House Be i Härnösand. Sedan starten för över tio år sedan har Portal+ arbetat strategiskt och metodiskt för att leverera avancerade IT-lösningar med väldesignade gränssnitt som är lätta att använda. Och detta till väldigt många nöjda kunder. Portal+ älskar långa relationer så därför stannar deras åtagande inte vid en projektleverans, utan de finns med även i förvaltning och vidareutveckling.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.