Servicetekniker inom vattenkraft till ONE Nordic Hydro

ONE Nordic Hydro söker servicetekniker inom vattenkraft till Karlskoga. Är du en driven lösningsorienterad person så passar detta uppdrag dig som handen i handsken!

 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för ONE Nordic Hydro räkning en servicetekniker inom vattenkraft. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ONE Nordic Hydro under 06 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ONE Nordic Hydro önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Leo.Lloyd@professionalsnord.se

 

Du erbjuds

· Frihet under ansvar

· Stimulerande arbetsmiljö

· Attraktiva medarbetarförmåner

 

Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med såväl drift och underhåll enligt förutbestämda planer som med akut felavhjälpande underhåll och reparationer. Du arbetar både självständig och i team bestående av andra servicetekniker, underhållsingenjör och planerare. Ni tillsammans ansvarar för att serva vår kund på bästa möjliga sätt.

Vi söker dig som
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ONE Nordic Hydro.
För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning inom el/automation, hydraultekniker, mekanik eller motsvarande och ett par års erfarenhet. Erfarenheter/kunskap om motordrifter, ström- och frekvensomriktare, systematisk felsökning och schemaläsning, PLC- och HMI-erfarenhet, kunskap inom instrumentering eller hydraul drifter är meriterande.

Som person är du social, initiativrik, ansvarstagande och gillar ordning och reda. Du är driven, har hög serviceanda och förmåga att arbeta både självständig och i grupp. Det är självklart att du delar vårt höga säkerhetstänk.

Tjänsten kräver B-körkort och att du behärskar svenska i tal och skrift.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Karlskoga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Leo Lloyd

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

 

Information om kundföretaget
ONE Nordic en av de ledande leverantörerna i Sverige inom tekniska konsulttjänster, underhåll och entreprenad inom energi- och industrisektorn. Vi utvecklar Sveriges hållbara energiinfrastruktur och bygger "Det nya energisamhället".

Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

 

Om oss
Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Region

Karlstad i Värmlands län

Kontaktperson

Rebecca Bly
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.