Mättekniker till vår kund i Arboga

Inledning:
Är du en noggrann person och besitter god samarbetsförmåga? Har du erfarenhet av mätteknik och vill fortsätta växa och utvecklas i din roll? För kunds räkning söker vi nu deras nästa mättekniker till deras produktionsenhet. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en mättekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
I rollen som mättekniker arbetar du tillsammans med en grupp på 5 personer, där en av dina uppgifter är att stötta produktionen i kvalitetsfrågor. Du genomför produktionskontroller och arbetar med mätning och programmering av mätmaskiner, samt att tyda mätresultat. Som mättekniker ansvarar du även för att maskinerna är kalibrerade.

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet av rollen som mättekniker och har arbetat med mätmaskiner. Du är bekväm med att stötta och ge produktionen support gällande mätfrågor. Har du arbetat med mätmaskiner med mjukvaran Zeiss är det meriterande. Det är även meriterande om du tidigare programmerat egna program och utvärderat mätprotokoll.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som mättekniker hos vår kund. Du är initiativtagande, noggrann och besitter god samarbetsförmåga. I rollen som mättekniker förväntas du vara kommunikativ och drivande i din egen och verksamhetens utveckling. Du har industrivana och förmågan att tänka ur ett helhetsperspektiv.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Arboga
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emma Grundin


Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Emma Grundin
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.