Chef liftteknik till Branäs

Drömmer du om ett varierat arbete utomhus? Kanske till och med i fjällmiljö? Varmt välkommen till Branäs, här väntas en fast heltidstjänst året runt där du ansvarar för lift-tekniken. Vi söker dig med bakgrund från ledarskap inom tekniskt/mekaniskt arbete och som brinner för att ge gäster toppklassig service.

"Skidanläggningen i norra Värmland har genom alla år haft trygghet och gästservice i fokus. Nytänkande affärssamarbeten och en samlad ägargrupp har skapat en väl fungerande skidort med ständiga utvecklingsplaner. Branäs har gått från att vara en nära skidort främst för Västra götalandsregionen, till en fullfjädrad skiddestination uppskattad och attraktiv för alla som trivs med snö under fötterna." – Motivering för Årets skidanläggning 2021

Du erbjuds
En inspirerande arbetsplats med en unik sammanhållning och goda möjligheter till utveckling i din roll. Som anställd hos Branäs Fritidscenter får du dessutom ta del av förmåner såsom gratis liftkort, förmånliga priser i Branäs restauranger, butiker och mycket mer.

 

Arbetsuppgifter:

Som chef för liftteknik på Branäs Fritidscenter ansvarar du för budget och personalansvar över ett arbetslag bestående av 7st fastanställda lifttekniker samt 3-4st säsongsanställda.
Arbetslagets främsta uppgift är att säkerställa liftarnas mekaniska drift, samt all annan verksamhet som faller på teknikavdelningen hos en skidanläggning. Största delen av ditt arbete kommer att vara operativt i den dagliga verksamheten där du tillsammans med avdelningen kommer att utföra service, reparationer och underhåll av liftarna. Höghöjdsarbete sker regelbundet i de olika liftarnas master.

Vi ser att du som söker arbetar strukturerat och är noga med dokumentation. Du är en lyhörd ledare och har en förmåga att behålla lugnet vid stressade situationer. Då det är en fast tjänst arbetar du året runt i Branäs. Under sommarsäsong sker planerat underhåll av liftar samt förberedelser för att anläggningen ska vara i toppskick vid säsongstart. Under högsäsong är förväntningarna på dig att du alltid finns nära tillhands för att lösa eventuella akuta ärenden.


Vem är du?

Vi vänder oss till dig som har en ledande roll inom teknisk/mekaniskt arbete, exempelvis från processindustri. Du har flera års arbetslivserfarenhet av att leda ett arbetslag/avdelning och förmågan att skapa en grupp där alla känner sig som en viktig del. Du gillar struktur och dokumentation och ser det som en naturlig del för att säkerställa kvalité. När utmaningar uppstår i arbetet behåller du lugnet och jobbar ambitiöst och intensivt för att efter bästa möjliga förmåga lösa uppgiften. Du har lätt för att arbeta i nära samverkan med andra men kan också arbeta självständigt. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

 

Professionals Nord söker för Branäs Fridscenter en chef för liftteknik.  Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Branäs Fritidscenter. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Branäs Fritidscenters önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till rebecca.bly@professionalsnord.se

START: Omgående men hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
PLACERINGSORT: Branäs
KONTAKT: Rebecca Bly, 070-8110809

 

Sök tjänsten idag. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista annonsdatum. 

Region

Malung-Sälen i Dalarnas län

Kontaktperson

Rebecca Bly
Konsultchef

Om Branäs Fritidscenter

Under början av 1960-talet väcktes idéerna på en skidbacke i Branäs. Dåvarande Finnskoga-Dalby kommun fick löfte från statsminister Tage Erlander om en miljon kronor i stöd. Detta förutsatt att någon driftig person skulle ta hand om projektet. Vid det tillfället fanns dock ingen som var villig att ansvara för bygget av en skidbacke i Branäs. Det var först under mitten av 1980-talet projektet fick en rejäl skjuts framåt. LO-Värmland tog sig an Branäsprojektet, och tillsammans med HSB Värmland och Landstinget i Värmland lyckades finansieringen. I juli 1987 gavs beskedet att Branäsprojektet skulle få statligt stöd. 1988 sattes spaden i marken och invigningen av anläggningen gjordes av kung Carl XVI Gustaf i december samma år. Drygt 500 miljoner kronor investerades under de första åren, därefter blev det svårare eftersom kostnaderna drog i väg och en konkurs var nära. 1992 gjordes ett ackord med fordringsägarna och skulderna skrevs ner med 75 %. HSB Sverige tog över anläggningen och drev den fram till 1999. Däre

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.