.Net-utvecklare till Gotit!

Något så viktigt som utbildning kräver givetvis nya och innovativa digitala lösningar i dagens IT-samhälle. Gotit bidrar med flexibla IT-stöd för skolor runt om i landet. De söker just nu en engagerad .Net-utvecklare med ett gediget intresse för att bidra till att befintliga medel avancerar och utvecklas! Är du den vi söker? Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:

Professionals Nord söker för Gotits räkning en .Net-utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Gotit.

De satsar på långsiktighet och för dig som anställd erbjuds utvecklingsmöjligheter i ett arbetsklimat där man tror starkt på att investera i individen och i grupp där man förstår varandra. Du får hos Gotit möjligheten att nyttja och påverka ett kurspaket och därmed kan vi styrka att just du får de möjligheter du söker. De förnyar ständigt sina produkter och tjänster vilket gör att det för dig som utvecklare finns stora möjligheter att växa!

"Att tillsammans utveckla morgondagens lärande" är den vision du kommer att få vara en del av!

Gotit är en flexibel arbetsplats där du har möjlighet att under veckodagarna jobba några dagar på distans, på kontoret eller varva dessa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Gotits önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett team om ca 9 personer. Teamet heter "Skolplatsen" och arbetar med förskola, grundskola och gymnasieskola. Dina närmaste kollegor är andra utvecklare och verksamhetskonsulter samt en teamledare. Ni kommer att arbeta tätt där dialogen sällan färdas långt, vilket gör att dina utförande arbetsuppgifter snabbt kommer kunna ge uttryck i form av resultat, som du enkelt kan följa upp med dig själv och dina kollegor. Tillsammans kommer ni att arbeta efter en agil SCRUM-baserad modell om 2 veckors sprintar.

Du kommer att vara med och utveckla nya portaler, underhålla befintliga system samt identifiera förbättringsområden och arbetet kommer att ske i .Net Core MVC och i Gotits legacy applikationer.

Vi söker dig som:

  • Har en avslutad utbildning inom systemutveckling
  • Har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom C# .Net. (Meriterande är +2 år)
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet av Visual Studio samt SQL Server.
  • Har mycket goda kunskaper av det svenska och engelska språket, i tal och skrift

Vi ser gärna att du har kunskap inom bland annat JavaScript, .Net Core, HTML, CSS, nHibernate, Dapper, automatisering, databashantering samt agil utveckling, men det är inget krav för tjänsten.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Gotit. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, självgående och vill ständigt vara med och bidra med kreativa lösningsförslag!

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

START: Omgående (med viss flexibilitet)
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchefsassistent
Skicka mail

Om Gotit

Gotit skapar IT-stöd med syftet att förenkla och utveckla administrationen från förskola till vuxenutbildning. Programvaror som Skolplatsen och Alvis erbjuder skolorna ett stöd för att bland annat administrera ansökningar, frånvaro, betyg och mycket mer.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.