Ansvarstagande projektledare sökes

Inledning:
Drivs du av ledarskap och teamarbete? Har du ett särskilt brinnande intresse för projektledning och dessutom besitter erfarenhet inom byggbranschen, Industri och Infrastruktur & Energi? Läs vidare!

Information om tjänsten
Sundsvall är en stad som växer i rask takt, något som ökar behovet av fler kvalificerade personer som kan axla en högre ansvarstagande roll för att styra och samordna projekt runt om i regionen
Professionals Nord söker för kunds räkning någon som vill växa med företaget. Någon som vill framåt och ha möjligheterna att skapa och förändra. Vill du arbeta med de bästa och på en arbetsplats som finns högst i topp som drömarbetsgivare bland unga ingenjörer så är detta något för dig. Tjänsten kommer vara stationerad i Sundsvall med uppdrag runt om i regionen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord. Anställning sker direkt till ett väletablerat företag i framfart.

Arbetsuppgifter
Som projektledare inom management kommer du ha en mångfacetterad roll med både stora och små projekt. Här finns möjlighet att arbeta inom projektledning, byggledning och projekteringsledning med kompetenta kollegor som brinner för smarta lösningar.

Vi söker dig som:
Bor eller vill bo i Sundsvall.
Har erfarenhet från projektledning inom Bygg & Fastighet, Industri , Infrastruktur eller Energi.
Har en högskoleingenjör- eller civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, alternativt Väg & Vatten eller annan relevant utbildning med motsvarande arbetslivserfarenheter.

Har du flera års erfarenhet från entreprenad- eller konsultverksamhet ser vi det som meriterande, likväl som att kunna hantera stora projekt och att ha god marknadskännedom.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Du är nyfiken och lyhörd som person som ser det självklara i att dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Mimmi Sondell
Konsultchef
Skicka mail

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.