Ekonom till Morgårdshammar

Inledning:

För dig med erfarenhet av ekonomiflödet och intresse för controlling finns nu möjlighet att ta dig an rollen som ekonom hos Morgårdshammar. Har du ett analytiskt sinne, känsla för siffror och vill arbeta på ett internationellt bolag? Då kan du vara den vi söker!

 

Information om tjänsten

Morgårdshammar AB är ett ingenjörsföretag som designar och levererar utrustning för främst valsning av långa produkter inom stålindustrin. Morgårdshammar är placerat i Smedjebacken och ingår sedan 1987 i den italienskägda Danieli gruppen. Danieli är en av de tre största leverantörerna i världen av utrustning och kompletta verk för stålindustrin.

Morgårdshammar utökar och därför söker Professionals Nord för Morgårdshammars räkning en ekonom. I Smedjebacken arbetar totalt 17 medarbetare i olika roller där du främst kommer att arbeta nära företagets CFO. För att komma in i tjänsten kommer du att få en gedigen introduktion.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Morgårdshammar under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

 

Arbetsuppgifter
Som ekonom hos Morgårdshammar tar du stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Morgårdshammar är måna om att alltid förbättras och du kommer att få stor möjlighet att sätta egna riktlinjer och rutiner i ditt arbete. Du kommer främst att arbeta i Visma, Excel och Microsoft Acess samt ha följande arbetsuppgifter:

• Månads-, kvartals- och årsbokslut för koncernen
• Uppföljning och analys av verksamhetens ekonomiska utfall
• Budget och budgetuppföljning
• Analysera nyckeltal
• Manuella utbetalningar
• Löpande bokföring
• Hantering av kund- och leverantörsreskontra
• Löner
• Moms och skatteredovisning

 

Vi söker dig som:

har en akademisk utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning redovisning. Du har minst 1 års erfarenhet av rollen som ekonom och har tidigare gjort bokslut på månad-, kvartal-, och årsbasis samt leverantörs- och kundreskontra. Då tjänsten på sikt kan innebära att du även arbetar mer med controller-uppgifter ser vi gärna att du har ett intresse och är nyfiken på det.

Du är van vid att arbeta med datorn som redskap och har goda kunskaper i Excel. Slutligen har du goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Morgårdshammar verkar i en internationell miljö och därför är det meriterande med kunskaper i tyska.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som ekonom hos Morgårdshammar. Som person har du ett högt engagemang och driver ditt arbete framåt på ett självständigt sätt. Du är noggrann, analytisk lagd och med en god förmåga att strukturera upp ditt arbete. Vidare är du orädd och ser fram emot att bli en del av ett internationellt bolag!

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Ludvika, Smedjebacken
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

 

Region

Ludvika i Dalarnas län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.