Systemutvecklare till Prestep!

Inledning:

Nu söker vi dig som jobbat som utvecklare i branschen i några år och som är sugen på att ta dig an nya utmaningar! Prestep behöver stärka teamet med ytterligare en vass systemutvecklare! Är det du? - Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Prestep är ett IT-konsultbolag som har 20 års erfarenhet av att leverera tjänster inom systemutveckling och projektledning. De har många stora och medelstora uppdragsgivare i sin referenslista med många nöjda kunder genom åren.

Prestep är ett mindre bolag med en familjär och samtidigt professionell stämning där anställda genom åren trivts mycket bra, vilket den låga personalomsättningen vittnar om. Hos Prestep har du oftast möjlighet att styra över din egen tid och även stora möjligheter att styra över vilket område du önskar arbeta inom, samt ges möjlighet att nå dina personliga utvecklingsmål.

Vi söker just nu dig som både har erfarenhet inom systemutveckling samt tycker att utveckling är något som verkligen intresserar dig. Inom Prestep finns många års erfarenhet och här finns sedan möjlighet till vidareutveckling och stöttning.

Tjänsten tillträds genom en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Prestep. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Presteps önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer den första tiden att arbeta med systemutveckling hos en av Presteps kunder i Örebro där du kommer att tillhöra ett erfaret utvecklingsteam och utveckla i främst C# .NET.
Vi är samtidigt också öppna för sökande som främst har sin erfarenhet inom andra områden inom systemutveckling.

Vi söker dig som:

har några års erfarenhet som systemutvecklare och primärt goda kunskaper inom Microsofts utvecklingsplattform. Vidare har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket samt ett svenskt medborgarskap. Det är meriterande, men inte ett krav för tjänsten, om du har en relevant universitets- eller högskoleexamen inom IT. Du bör ha ett genuint intresse för teknik, i synnerhet inom området systemutveckling, och du är en person som gillar att utvecklas och pröva på nya områden. Du behöver ha förmågan att arbeta självständigt som utvecklare, samtidigt som du kommer att ingå i en grupp med andra utvecklare där man i mer eller mindre omfattning också samarbetar som ett team.

START: Omgående eller i snar framtid
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.