Rekrytering av Teknisk Projektledare

Inledning:
Har du tidigare arbetat som projektledare och har erfarenhet av agila utvecklingsprojekt? Är du bekväm i kundmöten och vill vara en del av ett ovanligt IT-konsultbolag? Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Portal plus räkning en Teknisk Projektledare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Portal+.

På Portal+ är målet att kunder ska få en välmående och produktiv organisation. Portal+ har genom åren specialiserat sig på Microsofts produktkataloger och har tre tydliga leveransområden. Dessa är systemutveckling och förvaltning av tjänster som är baserade på Microsofts molnplattform Azure, systemutveckling av Microsoft 365 och Sharepoint-lösningar samt utveckling av IoT-projekt.

Portal+ är inget vanligt IT-konsultbolag – allt arbete på företaget sker "in house" och utförs av utvecklingsteam bestående av flera medarbetare. Företaget har två fokusområden, kunder och medarbetare. För kunderna vill Portal+ vara den trygga och pålitliga leverantören som levererar kvalitativa kostnadseffektiva lösningar i långa relationer. För medarbetarna vill Portal+ vara den bästa arbetsgivaren! Frihet och ansvar är ledstjärnorna här. Utrymme och möjlighet till personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid är förutsättningar.

- "Jag har arbetat på Portal+ i drygt två år, och jag kunde inte trivas bättre! Här har jag en frihet som innebär att jag får planera arbetsdagen som jag själv behöver, och utföra arbetet där det passar mig bäst oavsett om det är på kontoret, hemma eller på annan ort.
- Jag skulle inte kunna tänka mig att arbeta någon annanstans och kan varmt rekommendera både Portalplus som arbetsgivare och kollegorna och cheferna som gör varje dag här både rolig och givande!" - Karen Kvåle, Utvecklare på Portal+ sedan 2019.

Portal+ har kontor både i Sundsvall och Härnösand, det finns också möjligheter att arbeta på distans. Det intressanta är inte var du är – utan vad du gör!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Portal+ önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:

  • Frihet under ansvar
  • Toppmoderna lokaler i både Sundsvall och Härnösand 

Arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du ansvara för att hålla koll på projektets leveranser där du även intar en roll som arbets- och utvecklingsledare för projekten. Du ansvarar för att hjälpa kunder med tekniska frågor och du kommer även få leda ett utvecklingsteam med ett agilt arbetssätt i Azure, Devops och MS365. Under första veckan får du en gedigen introduktion tillsammans med en annan teknisk projektledare för att få de bästa förutsättningarna för arbetet. Portal+ är under ständig utveckling och denna utveckling är du i högsta grad delaktig i.

• Vara länk mellan utvecklingsteam och kund
• Hantera avvikelser i dialog med kund
• Planera och prioritera arbete och processer

Vi söker dig som:
Tidigare har arbetat som projektledare, har erfarenhet av agil utveckling och att leda ett agilt arbetsteam. Du får gärna ha erfarenhet av Azure och/eller DevOps. Du är flytande i svenska i tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Portal+.

Du är initiativtagande, driven och ansvarstagande som person, då det krävs för att på ett strukturerat och framåtlutat sätt ska kunna driva igenom projektet. Vidare tror vi att du är duktig på att kommunicera och samarbeta då du kommer vara den som förmedlar information både internt och externt och koordinera samarbetet för att projektet ska fortgå efter önskemål.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall eller Härnösand
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Mimmi Sondell
Konsultchef
Skicka mail

Om Portal+

Portal+ är en del av Mainport gruppen. I gruppen ingår även IT-bolagen Cloudplanning, FA Works och Viendo. Portal+ arbetar bl.a. i toppmoderna lokaler i Inre hamnen i Sundsvall och i House Be i Härnösand. Sedan starten för över tio år sedan har Portal+ arbetat strategiskt och metodiskt för att leverera avancerade IT-lösningar med väldesignade gränssnitt som är lätta att använda. Och detta till väldigt många nöjda kunder. Portal+ älskar långa relationer så därför stannar deras åtagande inte vid en projektleverans, utan de finns med även i förvaltning och vidareutveckling.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.