Webbadministratör till Terräng

Här får du möjligheten att verkligen växa inom ett nischat område och bli en del av ett härligt gäng, Terräng distribuerar kläder och utrustning och kunder är bland annat soldater och poliser vilket ställer höga krav på produkterna. Du kommer erbjudas ett stort inflytande och ansvar i din roll som webbadministratör. Ta chansen och sök redan idag, urvalet sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Terräng räkning en Webbadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Terräng under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Terräng.se växer i Stockholm och satsar nu ännu mer på sin webbshop där de nu söker dig som vill vara med på den fortsatta resan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Terrängs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Som webadministratör hos Terräng kommer du ha stort inflytande och ansvar i din roll. Du kommer arbeta med hemsidan och säkerställa att produkter läggs upp samt översätta produktbeskrivningar. Du arbetar i systemet Magento 2 och till din hjälp har du två kollegor samt en grafisk designer, ett ungt och härligt team som kommer hjälpa dig att komma in i rollen och företaget på bästa sätt.

Terräng har en butik där du får vara en del av det teamet och hjälpa till vid samordning av dels butik och lokal. Butiken ligger centralt på Kungsholmen i anslutning till polishuset, en av Terrängs största kunder.

Vi söker dig som
har intresse för ett aktivt liv och vet hur viktig utrustningen är. Du har tidigare erfarenhet av webbadministration och/eller webbshop, har du erfarenhet av något Webshopsprogram, gärna Magento 2 även om de inte är ett krav för tjänsten. Meriterande är om du kommit i kontakt med Terrängs produkter då du lättare kommer lära dig tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Terräng.
Du är en lagspelare som gillar att samarbeta i ett tajt gäng där du direkt kommer få ta stort ansvar. Du kommer gärna med nya idéer samt är driven och initiativtagande i ditt arbetssätt.

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Stockholm
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare i "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket kan göra dina chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater inom annonser stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via post men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Kontaktperson

Albin Andersson
Leveranschef

Om Terräng

Terräng vänder sig till privatpersoner med intresse för det funktionella och tåliga, både inom- och utomhus. Du trivs i en verklighet som ställer stora krav på kläder och utrustning. Du söker därför det bästa för kärva situationer. Vi har ett brett sortiment av funktionella, taktiska produkter och plagg som bistår dig att lösa uppgift. Vi har utrustning för ett aktivt liv i skog och mark som tilltalar en bred massa av kunder inför vandring, resa, äventyr och/eller jakt. Ett stort antal av våra kunder är soldater, poliser, väktare och sportskyttar; män och kvinnor som i sin vardag möter en verklighet som ställer stora krav på utrustningen och därför söker det bästa i krävande situationer.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.