Bil Dahl söker Servicerådgivare

Inledning:
Är du en serviceinriktad person med ett extra stort leende på läpparna? Gillar du en spännande vardag där ingen arbetsdag är den andra lik? Härligt! Bil Dahl Umeå söker just nu nästa stjärna till servicerådgivare och låter detta som du så skicka in din ansökan idag då vi arbetar med löpande urval. 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bil Dahl Umeås räkning en servicerådgivare för transportbilar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Bil Dahl Umeå under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bil Dahls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

  • Ett varierande arbete
  • En arbetsplats med härlig stämning och högt i tak
  • Ett jobb hos ett familjeföretag som värnar om sina kollegor

Arbetsuppgifter
Du kommer sitta på plats i Bil Dahls lokaler på Ersboda tillsammans med de resterande kollegorna. Som servicerådgivare så kommer du att vara den första personen som kunderna möter. Under en arbetsdag kommer du exempelvis få:

  • Samordna, handlägga och koordinera mellan kund och mekaniker
  • Möta kunder, över telefon, mail och fysiskt
  • Vara med i hela förloppet från första kontakt till nöjd kund
  • Arbeta med övrigt administrativt arbete

Vi söker dig som:
Vi söker dig som har en fullgjord gymnasial utbildning. Det är meriterande om du till viss del har tidigare kunskap om bilar men det är inget krav, detsamma gäller för B-körkort. Du kommer erbjudas intern utbildning och handledning för både rådgivning och de system som används hos Bil Dahl.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bil Dahl. Då du kommer vara ansiktet utåt så är det viktigt att du är social och kommunikativ då du möter nya och gamla kunder varje dag. Då det kan svänga snabbt mellan olika arbetsuppgifter så är det viktigt att du är flexibel, strukturerad och inte är rädd för att lära dig något nytt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Mattson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Jacob Matsson
Konsultchef

Om Bil Dahl

På BilDahl har vi sedan länge fokuserat på en hållbar resa, med dig och miljön. Hos oss hittar du bilar från Mercedes, Nissan och Citroen. Självklart kan du även serva din bil hos oss.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.