Positiv och målinriktad säljare till Bonnier News Sales

Inledning:
Är du en lagspelare som tycker om att jobba i högt tempo och har viljan att vinna? Är du driven som person och vill jobba på ett företag där det är naturligt att lyfta varandra. Vill du också jobba med frihet under ansvar och ha möjlighet att vara kreativ? Nu finns chansen att vara med på Bonniers expandering! Låter det intressant? Urval sker löpande, sök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bonnier News Sales räkning företagssäljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bonnier News Sales.

Bonnier News Sales är en av de kommersiella avdelningarna som bidrar med viktiga intäkter som möjliggör journalistik som når och berör många – Bonnier News uppdrag. De strävar efter att vara marknadens mest attraktiva affärspartner och rådgivare som ger insiktsfulla råd till deras kunder. De arbetar tillsammans i en engagerad miljö med att skapa och sälja nytänkande koncept och innovativa lösningar till både print och digitala kanaler för några av mediesveriges mest välkända varumärken.

Som företagssäljare kommer du ingå i ett av deras motiverade team fyllt av kollegor med blandade erfarenheter som ni delar med varandra. Varje team har också en ledare som finns på plats och coachar dig till att bli den bästa versionen av dig själv.

Vi har ställt några frågor till medarbetarna hos Bonnier News Sales:

Vad är det bästa med att jobba hos Bonnier?
-Vi har mycket frihet under ansvar, många roliga tävlingar och såklart väldigt roligt tillsammans.

På vilket sätt utvecklas du i arbetet?
-Den största utvecklingen får jag genom mötet med alla fantastiska kunder. Utveckling sker också genom att ta eget ansvar och planering av min egen tid, samt att jag får vara kreativ och får nå ut med mina idéer.

-Vi jobbar med olika typer av kunder, allt ifrån mindre företag till stora industrier. Det är en av fördelarna med jobbet, att jobba med stort som smått. Det är väldigt häftigt att få förtroendet att ta hand om ett företags marknadsföring

På Bonnier News Sales finns goda utvecklingsmöjligheter och du erbjuds interna utbildningar för att lyckas i din roll och med din utveckling.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bonnier News Sales önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:

  • Stort ansvar, där du ansvarar för egen region. 
  • Nära samarbete med kollegor. 
  • Interna utbildningar. 

Arbetsuppgifter
Då du börjar jobba hos Bonnier News Sales startar de med att ge dig en grundlig säljutbildning, coachning och säljträning som matchar dina tidigare erfarenheter. Du bidrar med vilja, positiv inställning, dina tidigare erfarenheter samt motivationsfaktorer.

Som företagssäljare erbjuder du Bonnier News produkter och tjänster till företag inom bolagets samtliga regioner. Du arbetar aktivt med att söka upp och bearbetar nya och befintliga kunder för att ge råd och erbjuda marknadens kreativaste marknadsföringsslösningar. Dina arbetsverktyg är telefon och datorn, men viktigast är din målmedvetenhet, hunger efter vinst och din positiva inställning.

Vi söker dig som:
Har avslutad gymnasieutbildning och en vana att använda dator som arbetsverktyg. Du håller tider och arbetar strukturerat. Har du erfarenhet av sälj sedan tidigare eller en bakgrund inom idrott är det meriterande men inget krav.

Vi tror framför allt att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bonnier News Sales. Du är en riktig lagspelare och kliver utanför din comfort zone och utmanar dig själv för att utvecklas. Du har en stark drivkraft och viljan att vinna. Vidare är du service minded och relationsskapande för att både se och skapa affärsmöjligheter.

START: Omgående, enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Mimmi Sondell
Konsultchef
Skicka mail

Om Bonnier News Sales

Bonnier News Local strävar hela tiden efter att ligga i framkant för att möta deras kunders behov inom marknadsföring. Deras produktportfölj består av en mängd digitala kanaler, sökordsannonsering, sociala medier, morgontidningar, gratistidningar, radio och flera andra produkter och tjänster. Allt för att hjälpa företag få önskad effekt av sin marknadsföring.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.