Sanerare till Lotus Maskin & Transport AB!

Inledning:
Är du en handlingskraftig person som trivs i ett fysiskt arbete? Är du dessutom en sann glädjespridare med en genomförd asbestutbildning i bagaget? Härligt! Då kan du vara den personen som vi söker till Lotus saneringsteam i Umeå.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Lotus räkning en Sanerare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Lotus under sex månader. Intentionen och målet är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Lotus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till Moa.Lindgren@professionalsnord.se

Lotus har lång erfarenhet av säker sanering, bland annat av miljöfarliga ämnen som asbest och PCB. Du kommer att få en gedigen introduktion för att ge dig de bästa förutsättningarna för att komma in i arbetet på ett bra sätt. Som anställd inom Lotus-koncernen har du alltid stora möjligheter att utvecklas vidare inom organisationen.

Hur är det att jobba hos Lotus?
Ola, en av Lotus sanerare, berättar om sin roll och vad det kräver av honom som medarbetare.
"Jag arbetar som sanerare – en roll som är mycket mångsidig och som ställer höga krav på noggrannhet. Det är vanligt förekommande att som sanerare ställas inför nya och oväntade situationer som kräver ett lösningsorienterat förhållningssätt."

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta tillsammans med ett gäng härliga kollegor på en arbetsplats där det är högt i tak. Som sanerare tar du hand om hela processen – allt från inventering och genomförande till säker borttransport av miljöfarligt material. Du ingår i ett team där du dels kommer samarbeta med dina kollegor, men också där du får möjligheten att arbeta självständigt med frihet under ansvar.
Arbetstiderna är vardagar mellan 7–16, det kan förekomma jobb på annan ort.

Vi söker dig som:
Är driven, trivs i ett fysiskt jobb och innehar B-körkortet. Det är meriterande om du har asbestintyg och om du tidigare har arbetat inom branschen, exempelvis inom sanering, rivning och håltagning eller liknande arbete.
Vi tror att du är en person med hög arbetsmoral som värdesätter lojalitet och känner stolthet över såväl ditt eget som dina kollegors arbete. Du har en positiv inställning och gör ditt bästa för att sprida glädje och skapa god stämning på jobbet. Då du är ansiktet utåt gentemot kunder ser vi även att du är serviceminded.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Moa Lindgren
Konsultchef
Skicka mail

Om Lotus Maskin & Transport

Lotus Maskin & Transport AB är ett etablerat företag som arbetar inom fyra affärsområden; rivning, transport, återvinning och anläggning. Lotus är ett maskinellt välutrustat transport- och rivningsföretag som ständigt jobbar med att utveckla och förbättra vår verksamhet och våra tjänster. Vårt breda utbud av olika maskiner och tjänster gör att vi kan erbjuda snabb service, snabba leveranser och kompletta helhetslösningar och för oss står kvalitet, kompetens och kompletta lösningar i fokus.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.