KMA-ingenjör till NVBS Anläggning AB i Sundsvall!

Inledning:
Är du driven och analytiskt lagd? Har du ett intresse och kunskaper inom KAMA? Vill du även tillhöra ett växande bolag där du kan vara med och påverka? Då ska du fortsätta läsa!

Information om tjänsten:
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och NVBS önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Du kommer tillhöra ett härligt gäng som jobbar tätt tillsammans i ett öppet klimat. Självklart kommer du få en introduktion för att komma in i arbetet på bästa möjliga vis, med stöttning av kollegor som alltid finns nära till hands.

Du erbjuds:
• Stora möjligheter att växa inom bolaget
• Ett företagsklimat med korta beslutsvägar
• En spännande roll där du själv kan vara med och påverka

Arbetsuppgifter:
Du kommer arbeta på plats ute hos infrastrukturbolag mot anläggning och jobba med kontrollplaner/program för att säkerställa kvalité, miljö samt arbetsmiljö. I rollen ingår det att ta fram checklistor och göra egenkontroller ute på projekt i nära samarbete med arbetsledarna samt arbetarna på plats. Vidare kommer du även utföra arbetsberedningar och ta fram material för de större kritiska momenten. Kortare resor i tjänsten kan förekomma.

Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter:
• Dokumentation och administration
• Utföra skyddsronder
• Inköp och avtal
• KMA

Vi söker dig som:
Har relevant akademiskutbildning inom området och har tidigare erfarenhet av anläggningsbranschen. Vidare har du kunskaper inom AMA och har haft kundkontakt med offentliga beställare, kanske har du även varit skyddsombud i tidigare roller. Har du dessutom utbildningar inom arbete på väg, kvalité/miljö och entreprenadjuridik så ser vi det som meriterande, men inget krav för tjänsten. Vidare besitter du goda datakunskaper i O365 samt kan uttrycka dig affärsmässigt i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos NVBS.
Du är analytiskt lagd och har god förmåga att lyssna och ta in information om vad som ska tas fram. Vidare besitter du ett stort driv och har lätt för att prioritera dina arbetsuppgifter efter bästa förmåga.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid,
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
Regionchef
Skicka mail

Om NVBS Anläggning AB

NVBS grundades 2012 med målet att identifiera utveckla och investera i nordisk infrastruktur. Vi är entreprenörer med ett fullserviceerbjudande inom samhällskritisk infrastruktur, med specialisering mot järnväg, väg, broar, el och gruvdrift. Vårt management är erfarna entreprenörer och ledare som är dedikerade och motiverade att långsiktigt utveckla bolagets verksamhet.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.