Ekonomiadministratör till VPA Bygg

Inledning:
Vill du ta möjligheten att komma in i ett företag med stark entreprenörsanda? På VPA Bygg får du ta ett helhetsgrepp om ekonomin för koncernens tre bolag, samtidigt som du har möjlighet att påverka och forma rollen då det är en ny roll i företaget!

Låter detta intressant rekommenderar vi dig att söka till tjänsten omgående då vi arbetar med löpande urval.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för VPA Byggs räkning en Ekonomiadministratör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos VPA Bygg.

Inom VPA Bygg koncernen ingår tre olika bolag, VPA Bygg, Malå järn och färg samt Grensell Fastigheter. Samtliga företag är välmående och växande och därför har de idag behov att skapa en ny roll inom företaget. Tjänsten är placerad på VPA Byggs kontor som är beläget i Täfteå och där sitter du med två andra kollegor.

För att på bästa sätt komma in i rollen kommer du gå bredvid Markus Grensell som axlar rollen idag. Där kommer du bland annat få lära dig rutiner, arbetssätt och få en förståelse över bolagen och dess olika funktioner.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och VPA Byggs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Dina primära arbetsuppgifter i tjänsten cirkulerar kring att hantera ekonomin i koncernens bolag.
Det involverar arbetsuppgifter såsom:

  • Fakturering
  • Bokföring
  • Leverantörsreskontra
  • Tidsrapportering

Utöver detta kommer du som ansvarig på kontoret ta emot mail och telefonsamtal från kunder och vara behjälplig vid deras frågor.

Då det är en ny roll inom företaget finns det goda möjligheter att vara med och forma rollen utifrån din bakgrund och visioner framåt.

Vi söker dig som:
Har en ekonomiutbildning, antingen från gymnasiet eller eftergymnasiala studier. Vi ser att du har arbetat med ekonomiuppgifter i tidigare arbeten och på så sätt tar med dig relevant erfarenhet in i tjänsten. Det är meriterande för tjänsten om du sedan tidigare arbetat i Fortnox, men inte ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos VPA Bygg. Du är företagsam, kommunikativ samt trivs att samarbeta med kollegor.

START: Omgående
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Täfteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Umeå i Västerbottens län

Kontaktperson

Jacob Matsson
Konsultchef

Om VPA Bygg

”VPA Bygg i Umeå AB startade sin resa 2012 av Andreas Engman och Viktor Grensell. Vår vision är och har alltid varit att alltid kunna leverera de där extra till varje kund, att få vara med i varje kunds resa i just sitt projekt. Detta gör oss unika och inte som alla andra, vi har sedan VPA´s födelse haft visionen att främst bygga och förvalta ett företag som ska leva på sitt rykte och bära de ryktet med stolthet. Vi ser också vikten i att du som arbetar med oss delar vår vision och de engagemang vi lägger på våra projekt, för vi ser vikten i att vi alla känner stolthet i de vi gör. De skapar en bra vardag, ett lyckat projekt, en trivsam arbetsplats och en nöjd kund.”

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.