Rekrytering av inköpare till Emhart Glass!

Inledning:
Har du tidigare erfarenhet av inköp eller har du jobbat som t.ex. konstruktör och vill ta steget in mot inköp? Då är detta tjänsten för dig, ansök nu!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Emhart Glass räkning en taktisk inköpare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker via Professionals Nord och att du anställs direkt hos Emhart Glass. Som inköpare på Emhart Glass kommer du vara en del av Global Procurement organisationen där du jobbar tillsammans med åtta drivna och härliga kollegor, vidare rapporterar du direkt till Global Procurement Manager. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Emhart Glass önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
Som inköpare på Emhart Glass kommer du ansvara för upphandling av mekaniskt bearbetade artiklar och montage samt förhandling, underhåll av prislistor. Du kommer ha kontinuerlig kontakt med leverantörer och nyckelintressenter i organisationen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
• Kostnadsoptimering genom analys av köpmönster
• Offertförfrågningar och upphandling mot leveransprojekt
• Supportera eftermarknad med prisförfrågningar
• Leverantörsuppföljningar, där bland annat uppföljning av nyckeltal och leverantörsutveckling ingår
• Arbeta tillsammans med kategoriägare för att utveckla inköpsstrategier

Vi söker dig som:
Gärna har en examen inom industriell ekonomi eller liknande utbildningsområde alternativt har en YH utbildning. Du har minst 3 års erfarenhet inom industri, produktion eller från en inköpsroll. Har du kunskaper inom konstruktion eller produktionsteknik är det meriterande. Vidare talar du flytande engelska och svenska då det krävs för kontakt med framför allt interna kunder och leverantörer. Vidare har du god datavana med erfarenhet av Microsoft Office och särskilt av Excel. Det är även meriterande om du talar tyska och har arbetat i affärssystem IFS, men det är inget krav för tjänsten.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Emhart Glass. Du är stresstålig, självständig, har god samarbets- och kommunikationsförmåga då det främsta arbetet sker med kunder och leverantörer men även med kollegor. Vidare har du en god förmåga att lösa problem och se helheten samt effektivisera och optimera arbetet på bästa sätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, tillsvidare
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

 

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
Regionchef

Om Emhart glass

Bucher Emhart Glass är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Bucher Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformingsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Våra svenska enheter finns i Sundsvall och Örebro.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.