Studerande innesäljare till KVDpro


Trivs du med ett högt tempo i ditt arbete och har en telefonvana? Är du dessutom en målmedveten person som drivs av försäljning? Hos Kvdpro blir du del av ett mindre sälj-team med mycket kundkontakt, alla har gemensamt at de är drivna och gillar att arbeta med människor. Är detta perfekt för dig att kombinera med studierna? Ansök redan idag! 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för KVDpros räkning en innesäljare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos KVDpro. Som en del av innesälj-avdelningen på KVDpro kommer du att arbeta cirka 2-3 pass i veckan mellan måndag-torsdag. Arbetstiderna är fördelade mellan kl 10-12 och 13-15.

Kvdpro är marknadsplatsen för dig som ska köpa eller sälja begagnade maskiner och tunga fordon. Varje vecka säljer de lastbilar, entreprenadmaskiner, traktorer, truckar och mycket annat på nätauktion.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och KVDpros önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

  • Ett extrajobb på kontorstid att kombinera med dina studier
  • Att bli en del av ett drivet gäng med hållbarhet och miljötänk, i kombination med business och service

Arbetsuppgifter

  • Ringa kalla samtal, bland annat till bönder och åkerier om att sälja sina tunga maskiner och fordon
  • Meddela säljavdelningen om potentiella avyttranden

Vi söker dig som:

  • Studerar vid universitet eller högskola och har minst ett halvår kvar på dina studier, alternativt har en annan sysselsättning på minst 50%, som du kan intyga.
  • Kan arbeta minst 2-3 pass i veckan - måndag till torsdag, mellan kl 10-12 och 13-15
  • Tidigare arbetat i ett servicerelaterat yrke
  • Har god datorvana och en god telefonvana
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska 

Det är meriterande om du har ett fordonsintresse, en teknisk bakgrund och/eller arbetat i en säljande roll tidigare. Men det är inget krav för tjänsten.

För att trivas i rollen ska du vara en person med servicemind. Du bryr dig om andra människor och gillar att ha givande dialoger. Du är uthållig och trivs i en miljö där du arbetar i telefon. 

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Göteborg, Angered
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

Arbetstiderna är fördelade mellan kl 10-12 och 13-15. Måndag - Torsdag med flexibilitet för eventuella föreläsningar.
Du förväntas jobba minst 2-3 dagar i veckan men det finns möjligheter att arbeta 4 dagar om viljan finns.

Kontaktperson

Albin Andersson
Leveranschef

Om KVDpro

KVDpro beskriver sig som följer: Auktionsobjekten säljer vi för företag, kommuner och finansbolag över hela Sverige. Våra köpare finns över hela världen. Vi finns till för att för att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder att göra en bra affär. Som oberoende part mellan köpare och säljare tar vi hand om alla stegen i en försäljning och ger en objektiv, professionell och verklighetsnära beskrivning av varje auktionsobjekt.Vi utför valfria tester, fotograferar, värderar, marknadsför och auktionerar objektet. Vi sköter ägarbyten, betalningar och eventuella reklamationer. Du får reda på mätarställning, mönsterdjupet på däcken, om något inte fungerar som det ska, när senaste servicen är gjord, och mycket annan värdefull information. Budgivningen följer du via datorn, mobilen eller surfplattan. Enkelt, smidigt och tryggt. Kvdpro.com – Lättaste vägen till tunga affärer.

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.