Rekrytering av platschef till NVBS Anläggning AB!

Inledning:

Vill du vara med och driva ett utvecklande och attraktivt vägprojekt? Har du ledarerfarenhet från anläggningsprojekt och har en affärsanda? Du vill kanske ta nästa kliv i karriären och utveckla dig både som person och ledare där du ges stort ansvar men också stora möjligheter? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för NVBS räkning en platschef. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos NVBS.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och NVBS önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:

- Platt organisation

- Intressanta infrastrukturprojekt

- Stora utvecklingsmöjligheter

Arbetsuppgifter

Som platschef kommer du driva ett utvecklande och attraktivt vägprojekt som sträcker sig över tid i Sundsvall, besitter du erfarenhet eller har ett intresse inom brobygge är det ett stort plus, men inget krav för tjänsten.

Vidare leder du och styr projekt mot uppsatt strategi, ansvarar över projektets helhet avseende ledning, kundrelationer, kontraktsfrågor, arbetsmiljö, tekniska frågor, kvalitet samt miljö. Du har hand om projektekonomi, mål och ser till att resultat levereras enligt plan och prognos.

Du kommer även att utifrån upprättade kontraktshandlingar driva fram rätt förutsättningar för projektet, hantera projektets risker, leda arbetsmiljöarbetet och löpande arbeta med ständiga förbättringar och effektivitetsåtgärder.

Som platschef ansvarar du över egen personal inom tjänstemannasektorn, yrkesarbetare samt inhyrd personal. Du hanterar budget och projektekonomi och kommer att ta egna beslut gällande ekonomi, tid och arbetsmiljö inom projektet.

Vi söker dig som:

Har några års erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen som arbetsledare eller motsvarande roll. Du har jobbat med projektledning och varit resultatansvarig för anläggningsprojekt. Vi ser även att du har arbetsmiljöutbildning, BAS-P/U samt B-körkort.

Meriterande är om du har APV, kunskap inom företagsekonomi, entreprenadjuridik och andra lagar och regelverk för branschen. Har du tidigare arbetat mot Trafikverket som beställare eller kommuner inom vägprojekt ser vi det som ett stort plus.
Vidare har du goda kunskaper inom O365 och uttrycker dig affärsmässigt i såväl tal som skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos NVBS. Du är relationsskapande, strukturerad och har affärshatten på. Du är kommunikativ och trivs i en roll som kräver problemlösning och analysförmåga.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
Regionchef
Skicka mail

Om NVBS Anläggning AB

NVBS grundades 2012 med målet att identifiera utveckla och investera i nordisk infrastruktur. Vi är entreprenörer med ett fullserviceerbjudande inom kritisk infrastruktur, med specialisering mot järnväg-och anläggningsprojekt. Vårt management är erfarna entreprenörer och ledare som är dedikerade och motiverade att långsiktigt utveckla bolagets verksamhet.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.