Erfaren lagermedarbetare till bolag som värnar om planeten!


Har du erfarenhet från att arbeta på lager? Vill du hjälpa oss att främja en sund planet för kommande generationer? Som lagermedarbetare kommer huvudansvaret att vara att plocka och packa företagets produkter. Du kommer att stärka  logistikteamet och bli en viktig del av ett företag som har utvecklats till en av världens största leverantörer av högkvalitativa scrubbersystem. Ta chansen, sök redan idag!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en Lagermedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Organisation består av mer än 200 kollegor i fyra länder över hela världen, våra kontor finns i Norge, Sverige, Polen och Kina. Idag erbjuder vi kunden en portfölj med grön teknik. Förutom scrubber erbjuder de lösningar som gör det möjligt för fartyg att ansluta till elnät på land medan de ligger vid kajen, och de banbrytande vindvingarna, ett avancerat vindassisterat framdrivnings- och ruttoptimeringssystem som kan minska bränsleförbrukning och CO2-utsläpp med 30%.

De arbetar med varv, fartygsägare och marinarkitekter som partner i arbetet att minska utsläppen från havet och driva förändringen mot en grönare maritim industri. Dessa partner delar ambitionen att säkerställa en hälsosam planet för kommande generationer.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

  • Att vara en del av ett marknadsledande innovativt globalt företag inför grön teknik för fartyg.
  • En öppen och inspirerande miljö där din energi kommer att göra skillnad.
  • Stor potential för personlig och professionell utveckling

Arbetsuppgifter
Som lagerpersonal kommer huvudansvaret att vara att plocka och packa företagets produkter. Tjänsten innefattar också att:


• Ta emot gods genom lossning av lastbilar med gaffeltruck.
• Godsmottagning, märkning, sortering och fördelning av objekt enligt företagsprocesser.
• Förbered och skicka beställningar. Relaterade aktiviteter: Orderplockning, packning, leveranstransaktioner, bokning av transport och skicka avier till mottagaren.
• Hantera transaktioner i ERP -system som är anslutna till lagerflöden.
• Underhålla och hantera lagernivåer och kontroll.
• Pall- och pakethantering, sortering av lossning och lastning.

Vi söker dig som:

  • Innehar minst fem års arbetslivserfarenhet från lager/logistik
  • Har erfarenhet av administrativt arbete inom ERP/WMS och MS office 365
  • Har erfarenhet från lager, plockning och packning.
  • Har förståelse för lagerprocesser
  • Har gaffeltrucklicenskort B1 och A2 och Körkort BErfarenhet från SAP är meriterande
  • Behärskar det engelska språket mycket väl och har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Erfarenhet från SAP är meriterande men inget krav för tjänsten.

Som person är du strukturerad, noggrann och van att arbeta mot deadlines. Du har god social kompetens och tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Du trivs med att arbeta i en miljö där du kan använda dina lösningsorienterade färdigheter för att driva ditt arbete framåt.


START: Omgående, med viss flexibilitet
OMFATTNING: Heltid, långsiktigt
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Albin Andersson

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.