C#.NET utvecklare till CAB

Inledning:

Vill du arbeta på ett företag där innovation och utveckling är starka drivkrafter? Oavsett om du är junior i din karriär eller har flera års erfarenhet som utvecklare så finns här fantastiska möjligheter att bidra till att digitalisera, effektivisera och automatisera produkter och system för CABs kunder. På CAB värnar man om en inkluderande och familjär miljö där man har riktigt kul ihop! Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

CAB Group AB är marknadsledande inom systemstöd och tjänster som gör det enkelt för fordons-och fastighetsbranschen att göra tillförlitliga och rättvisande reparationskalkyler. CAB finns i hela Norden samt Tyskland och huvudkontoret ligger i Örebro, där verksamheten också en gång startade. Inhouse arbetar uppemot 100 utvecklare och vardagen på CAB präglas av en stark gemenskap och kultur.

CAB växer och söker nu dig som vill bli en del av deras utvecklingsteam. På CAB kommer du att ingå i ett fantastiskt team bestående av andra duktiga utvecklare, testare och UX-designers som alla arbetar med agila metoder. Du kommer att få en introduktion av arbetsplatsen och ditt team kommer att introducera dig i utvecklingsarbetet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos CAB under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och CABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

 

Arbetsuppgifter

I ditt arbete på CAB är du tillsammans med teamet delaktig i hela utvecklingskedjan – från krav till färdig produkt och sedan vidare i drift och livscykelhantering. Du kommer främst att arbeta med med utveckling och förvaltning av kalkyleringsystemet CABAS samt omkringliggande stödtjänster. Du kommer att arbeta i den senaste tekniken inom Azure och C#.NET. Arbetet sker i sprintar om 3-4 veckor där det hålls daily stand-ups som sedan avslutas med demo, retrospektiv och en Lab day där du får arbeta med valfria teknikutmaningar eller andra kompetenshöjande aktiviteter.

Vi söker dig som:

har en IT-relaterad universitets- eller högskoleutbildning, förslagsvis systemvetenskap, dataingenjör eller informatik. Du har goda kunskaper i C#.NET samt SQL server. Du kommunicerar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation med både kollegor och kunder kräver det. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med webbutveckling mot Azure, men inget krav. Oavsett om du är junior i din karriär eller har några års erfarenhet är du välkommen att söka tjänsten!

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos CAB. I rollen som systemutvecklare hos CAB är det viktigt att vara en lagspelare då du kommer att arbeta i nära samarbete med ditt team. Du är noggrann och har ett prestigelöst förhållningssätt. Vidare är du utvecklingsriktad och har en drivkraft att utvecklas och lära dig nya saker. Vi ser att du är en duktig problemlösare som ser till att arbetet alltid håller en hög kvalité.

START: Efter sommaren
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.