Erfaren Ekonomikonsult till UCS One Economy!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för UCS One Economy räkning en Ekonomikonsult. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos UCS One Economy.

Är du en ekonom med några års erfarenhet som vill jobba på ett företag där du har goda möjligheter att utvecklas, såväl inom rollen som specialist som mot andra affärsområden? Är du dessutom intresserad av att leda ditt team i det dagliga arbetet? Vi söker en erfaren ekonomikonsult för uppdrag som ren ekonomikonsult eller, om intresse finns, för en kombinerad roll som konsult/teamleader.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se 

 

Arbetsuppgifter

Som ekonomikonsult kommer du arbetar självgående eller i team med löpande bokföring, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningshandlingar och rådgivning. Du kommer arbeta mot olika branscher och hanterar såväl nya som befintliga kunder. Tack vare ditt starka kundfokus och målmedvetna intresse att lösa problem utvecklar du givande kundsamarbeten. Du erbjuds varierande och spännande uppdrag med kunder som sträcker sig över hela spannet från ägarledda till börsnoterade företag, men med störst fokus mot stora kunder. UCS erbjuder företag att outsourca hela eller delar av sin ekonomifunktion till dem, alternativt kan kunden använda UCS som interimslösning för olika ekonomitjänster, allt ifrån ekonomichefsroller till assistentroller.

Du kommer att ingå/leda i ett team med 4-5 konsulter, seniora till juniora, där huvuduppdraget idag innebär leverans mot ett par stora kunder. I teamet bidrar man med olika kompetenser och agerar backup åt varandra och samverkar på så sätt för en god arbetsmiljö och hög leveranskvalité åt kund.

Vi söker dig som:
Vi ser att du som söker har minst tre års erfarenhet av arbete som ekonom/konsult. Har du dessutom en högskoleutbildning inom ekonomi är det meriterande. Du arbetar idag självständigt med redovisningsarbete och besitter den kunskap som krävs för att färdigställa period- och årsbokslut. Du har goda systemkunskaper och vi ser gärna att du har erfarenhet av redovisningsprogrammen Fortnox och Visma. Meriterande är kunskap i systemet Aaro.

För att trivas i rollen föräntas du vara en strukturerad, noggrann och driven person som får saker gjorda. Du uppskattar kundrelationer och är genuint intresserad av att hitta digitala lösningar och effektiva arbetssätt, något du gör tillsammans med ditt engagerade och servicemedvetna team. Du är flexibel och kan anpassa dig utifrån olika arbetssätt, rutiner och system samtidigt som du har förmågan att se förbättringsåtgärder.

START: Omgående, eller så snart du kan
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef

Om UCS One Economy

One Economy är ett engagerat och nytänkande bolag som verkar efter orden förtroende, engagemang och samarbete och som ligger i framkant när det gäller digitalisering och affärsmodeller. Vi har stor bredd i vår kompetens och erbjuder förutom tjänster inom ekonomi, lön och HR även tjänster inom affärssystem och utbildning. I och med vår bredd finns goda möjligheter till utveckling och specialisering inom och mellan olika affärsområden. Företaget genomsyras av glada medarbetare och en god sammanhållning – en arbetsplats där vi hjälper varandra. På UCS One Economy värnar vi om den anställdes välmående och erbjuder fina förmåner som god pensionsplan, möjlighet till utveckling, kortare arbetsdag under sommaren samt både friskvårdstimme och friskvårdbidrag.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.