Frontendutvecklare till Acorn

Välkommen till ett annorlunda konsultföretag som alltid siktar uppåt och framåt i alla led – individuellt, i grupp, i projekt och i kompetens. Läs vidare så berättar vi mer!

Acorn utvecklar mjukvara minst lika bra som de utvecklar människor! Här blir du del av en fartfylld arbetsmiljö där nytänkande står i fokus - hos en av stans moderna och jordnära IT-konsultbolag. 

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Acorns räkning en Frontendutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult. Uppdraget är långsiktigt och på sikt har Acorn möjlighet att fastanställa dig, givet att det är av intresse för båda parter. 

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Acorns önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

  • Att bli en del av ett utvecklarteam med bred kompetens och mångfald där varje kollega har ett enormt driv och engagemang. Du kommer att stöttas av seniora kollegor. 
  • Att bli en del av ett bolag som satsar starkt på kulturen. På Acorn varvar du intressanta utmaningar i arbetet, med naturnära friskvårdsaktiviteter. 
  • En utvecklingsplan där du som individ står i centrum

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara konsult mot en av Acorns kunder. De flesta projekten drivs inhouse. Du kommer även stundtals vara ute hos kund i uppstartsfaserna för att få så god kännedom av behovet som möjligt. Stacken består bland annat av Typescript och node js som kommer utgöra ditt största fokus, men du kommer löpande lära dig nya tekniker för att tackla nästa projekt. kvalitetssäkring. På Acorn tror de stenhårt på personlig och professionell utveckling. Hittar du något du tycker känns extra intressant? Perfekt – lär dig det, bli grym på det och sprid din kompetens vidare!

Vi söker dig som:

  • Studerat en relevant högskole- eller civilingejörsexamen inom exempelvis Software Engineering, IT eller motsvarande
  • Har ett stort intresse för programmering med en stark vilja att utvecklas
  • Behärskar det svenska och engelska språket väl i tal och skrift

Som person är du en självgående och teknikintresserad person som är programmerad att finna nya lösningar och prioriterar din egen utveckling. Du älskar att koda och hade förmodligen en dator placerad högst upp på din önskelista som ung aspirerande systemutvecklare. Att lösa svåra problem är inget som ger dig en systemkollaps, tvärtom – du får en kick av att hitta lösningar där andra ser hinder och delar gärna med dig av dina erfarenheter samtidigt som du lär dig av andras.

 


START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg, Drottninggatan
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson, Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

Kontorstider
Långsiktigt

Kontaktperson

Albin Andersson
Leveranschef

Om Acorn

Hos oss på Acorn finns ingen hierarki och vi gillar inte byråkrati. Genom att vara jordnära och generösa i alla relationer, blir det både kul och enkelt att jobba med oss – men framförallt hos oss. På vårt välkomnande kontor bland takåsarna i centrala Göteborg väntar en härlig gemenskap, spännande kunduppdrag och äventyr både på och utanför jobbet. För vi tror att vassa hjärnor blir ännu vassare om man kombinerar utmanande arbetsuppgifter med ett aktivt liv ute i det fria. Längtar du efter en vardag som är kul, utmanande och meningsfull? Där kodning och systemutveckling varvas med vandring i fjällen och cykling i Provence? Välkommen hem till Acorn, vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.