Rekrytering av proffssäljare till Bygma!

Inledning:
Kommer du från byggbranschen och söker ny utmaning? Vill du bygga långsiktiga relationer och arbeta med byggrådgivning? Är du självständig i ditt arbete och har ett affärsmässigt tänk? Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Bygmas räkning en proffssäljare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bygma.

Bygma är ett privatägt bolag och skiljer sig mot branschkollegor genom sitt starka affärstänk. Deras filosofi är och har alltid varit - affärsmässighet, flit och framsynthet. De finns belägna över hela Sverige och denna tjänst är i Sundsvall. På kontoret är det 14 medarbetare fördelat mellan butikspersonal, proffssäljare, lagersäljare och administration. Det är en stark teamkänsla och en öppen feedbackkultur.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Bygmas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:

  • Stark lagkänsla, där alla jobbar mot gemensamma mål. 
  • Öppen feedbackkultur.

Arbetsuppgifter
Som proffssäljare hos Bygma har du kundkontakt med samarbetspartner, både nya och befintliga. Med din produktkunskap och affärsförståelse bygger du långsiktiga relationer. I processen att nykundsbearbeta marknaden använder du din expertis inom området och arbetar självständigt i rollen. Du ansvarar för att upprätta offerter och slutföra affärer. För att erbjuda en helhet till samarbetspartners erbjuder du byggrådgivning och guidar till rätt produkter.

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet från byggbranschen, som gör att du har god produktkunskap av byggmaterial. Kanske du varit i rollen som arbetsledare och är redo för nya utmaningar. Du har en naturlig affärsförståelse och ser helheten. Behärskar svenska och engelska i tal och skrift för att effektivt kommunicera med samarbetspartners. Du har B-körkort då kundbesök förekommer. Du har tidigare varit i en roll där kundkontakt ingår, har du arbetet med sälj tidigare är det meriterande. Det är meriterande om du tidigare arbetat med att upprätta offerter. Behärskar du polska är det meriterande- men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Bygma. Du är affärsinriktad och har produktkunskap för att hjälpa samarbetspartners till det bästa. Du är relationsskapande och serviceinriktad för att upprätta långsiktiga relationer. Vidare är du trygg i att arbeta självständigt då rollen förutsätter det.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Mimmi Sondell

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Sundsvall i Västernorrlands län

Kontaktperson

Mimmi Sondell
Konsultchef
Skicka mail

Om Bygma

Bygmas anläggningar finns över hela Sverige. De finns till för dig som kräver lite mer, det är anledningen till att deras sortiment består av väl beprövade kvalitetsmärken, oavsett om du handlar byggmaterial, maskiner eller förnödenheter. Det är också därför de har medarbetare som ger dig personlig service, professionella råd och tips om vad de har att erbjuda. Oavsett vilken anläggning du besöker kan du lita på att du får lika kloka råd och samma goda hjälp från våra experter.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.