Lagermedarbetare på heltid

Inledning:
Söker du arbete och vill arbeta på ett av Örebros största lager? Till varumottagningen söker vi dig som vill ha ett fysiskt arbete och som vill bli en del av ett härligt team. Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en lagermedarbetare som ska arbeta på varumottagningen. Tjänsten är på heltid och du arbetar måndag-fredag. Tjänsten innebär två skift och dina arbetstider är 06.45-15.15 samt 15.45-23.30.
Du välkomnas till ett härligt och energiskt team.

Tillsammans arbetar ni med hög kvalité och effektivitet och har samtidigt roligt på jobbet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter
När du arbetar på varumottagningen är du den första i ledet som tar emot vår kunds varor. Din främsta arbetsuppgift är att hantera allt ingående gods, du kommer att tömma containrar och sedan sortera varorna. Storleken på varorna varierar, du bör på så sätt ha god fysik och ergonomi i fokus.

Vi söker dig som:

har en avklarad gymnasieexamen. Du har med fördel god fysik och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Vidare har du goda kunskaper i svenska.

Det är meriterande om du tidigare kört ledstaplare.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som lagermedarbetare på varumottagningen. Det är viktigt att du är strukturerad och ordningsam i dina arbetsuppgifter då arbetet kräver struktur för att kunna vara så effektiv som möjligt och undvika fel i första ledet. Arbetet förutsätter att du är självgående, ihärdig och har god fysik. Du arbetar nära dina kollegor vilket innebär att du behöver ha en god samarbetsförmåga för att teamet ska kunna samverka på bästa möjliga vis.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro, Pilängen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.