Inköpare till tekniskt spännande företag!

Vår kund är branschledande inom sitt område för tillverkning och utveckling av produkter till rymdindustrin. Företaget ska nu utöka sitt produktionsteam med ytterligare en inköpare. Om du har tidigare erfarenhet av inköp och finner den tekniska branschen intressant tycker vi att du ska söka denna tjänst redan idag då vi arbetar löpande med urvalen!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en inköpare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Tillsammans med 17 andra kommer du att ingå i "Production Planning & Support team". Avdelningen ansvarar för företagets produktomfattande inköp, inköp av förbrukningsvaror och även andra upphandlingar. Leverantörerna som företaget arbetar med finns både nationellt och internationellt. Goda kunskaper i engelska är således ett krav för tjänsten. Som operativ inköpare kommer du att säkerställa en kostnadseffektiv och tillförlitlig materialförsörjning för kundens produktionsverksamhet. Du kommer även att säkerställa att myndighetskrav och direktiv efterföljs och bidra till att utveckla förutsättningarna för en mer effektiv materialförsörjning.

Vi söker dig som har:

  • Examen inom inköp samt några års arbetslivserfarenhet
  • God teknisk förståelse
  • Tidigare erfarenhet av leverantörsavtal och upphandlingar
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du är orädd, flexibel och värdesätter struktur och noggrannhet i arbetet.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Felicia Engvall
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.