Digitaliseringsutvecklare till Front End Strategy!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Front End Strategys räkning en Digitaliseringsutvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Front End Strategy. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Front End Strategy är idag 15 anställda och arbetar inom tre områden; systemarbete, verksamhetsutveckling/digitalisering och mjukvaruutveckling. Efterfrågan på deras produkter och tjänster är höga och vi söker nu efter en Digitaliseringsutvecklare för affärsområdet "Requirements Engineering & Architecture" som ska hjälpa deras kunder i deras digitaliseringsresa. Arbete kan till exempel handla om att analysera och strukturera information för att sedan utveckla databaser med avancerade kopplingar mellan informationen för att stödja beslutsfattande på olika nivåer inom en organisation.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se 

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
I rollen som Digitaliseringsutvecklare kommer du att arbeta i kundspecifika digitaliseringsprojekt. Du förväntas bidra till att verksamheten jobbar smartare och bättre med hjälp av digital teknik samt struktur. Du förväntas vara en god lyssnare för att på bästa sätt förstå kundens utmaningar och krav avseende digitalisering. Du kommer att utgår ifrån de kravspecifikationer som tagits fram och analyserar den data, ser hur olika typer av information hänger samman, till exempel information om IT-system och hur de stödjer olika delar av en verksamhet, för att sedan utveckla modeller för optimal hantering av den digitaliserade informationen.

Du kommer att arbeta med avancerade verktyg såsom MooD, ett systemt som bygger på en relationsdatabas och avancerade funktioner för visualisering som bland anant ökar möjligheten till en effektiv dialog mellan verksamheten och de IT-ansvariga. Se gärna caset Southwest Airlines Business Outcome Service Management för mer information om vad man kan göra med MooD verktyget. Front End kommer att utbilda dig i både arbetsmetod och verktyg för att du ska bli en kompetent digitaliseringsutvecklare.

En stor del i rollen som Digitaliseringsutvecklare handlar om att vara allmänt nyfiken, kreativ och villig att vidareutveckla sin kompetens genom att lyssna och göra research!

 

Vi söker dig som:
Trivs med att analysera data och som gillar att lösa frågetecken. För att trivas i rollen och för att klara av att leverera enligt förväntningar så tror vi att du har en bakgrund inom IT, utan att nödvändigtvis vara ett IT-proffs. Med största sannolikt har du en eftergymnasial utbildning från högskola eller universitet, men det är inget krav. För tjänsten krävs att du behärskar svenska samt engelska obehindrat i tal och skrift, eftersom du kommer att föra dialog på båda språken, internt som externt då kunderna finns både nationellt och internationellt. Det är såklart meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare, men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som Digitaliseringsutvecklare på Front End Strategy. Du har en förmåga att samla in information och identifiera resurser för att lösa uppgifter. Vidare är det viktigt du analyserar och agerar för att förekomma långsiktiga problem och hitta den mest effektiva lösningen i projektet. Det är även viktigt att du har förmåga att arbetar bra med andra människor och att du agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter och kompetens.

START: Omgående, eller så snart du kan
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Linköping i Östergötlands län

Kontaktperson

Marija Biletic
Leveranschef

Om Front End Strategy

Front End Strategys passion är att effektivisera verksamhet och IT i företag och organisationer! De är specialiserade på verksamhetsutveckling, systemarbete, enterprisearkitektur samt upphandling och testning av IT-system. Front End Strategy AB ägs av Comrod Mission Systems AB som är en del av COMROD-gruppen.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.