Händig person till verkstad!

Inledning:
Är ditt största intresse att skruva och fixa med cyklar? Är du händig som person och vill arbeta på en arbetsplats med god sammanhållning? Vi söker dig som vill arbeta i vår kunds verkstad. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning förstärkning till verkstaden. Tjänsten är på heltid och du arbetar måndag-fredag. Tjänsten innebär två skift och dina arbetstider är 06.45-15.15 samt 15.45-23.30.

Vår kund har olika avdelningar i varuhuset och du kommer att tillhöra verkstaden inom Skidor & Cykel. För dig som vill arbeta med ett härligt och sammansvetsat gäng är detta det perfekta jobbet!

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 6 månader. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i verkstaden där dina främsta arbetsuppgifter innebär att montera, reparera och utföra service på cyklar.

Vi söker dig som:
tidigare arbetat med att serva och montera cyklar/bilar, alternativt att du har ett stort intresse av cyklar/bilar. Du vill jobba med varierande arbetsuppgifter och är praktiskt lagd. Du är flytande i svenska i tal och skrift, samt behärskar engelska.

Vi tror framför allt att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du är motiverad, engagerad och vill alltid göra ditt bästa tillsammans med teamet. Det är viktigt att du är strukturerad och ordningsam som person, då det alltid ska vara snyggt i verkstaden. Du är noggrann och ansvarsfull då mycket av arbetet kräver det. Vidare är du händig och praktiskt lagd som person.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Örebro, Pilängen
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lovisa Berglund

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Örebro i Örebro län

Kontaktperson

Lovisa Berglund
Konsultchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.