Ledande konstruktör till snabbväxande Citec

Citec expanderar som aldrig förr och behöver utöka sin interna styrka med fler konstruktörer inom mek, el och rör. Ta chansen och utveckla Citec Sverige samtidigt som du är en viktig länk i den globala koncernen. Här erbjuds du flexibel arbetsplats där du får möjlighet att växa tillsammans med koncernen och bli en av de ledande rollerna i bolaget.  

 
Professionals Nord söker för Citec Sveriges räkning en ledande konstruktör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Citec Sverige.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Citec Sveriges önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till rebecca.bly@professionalsnord.se

 
Arbetsuppgifter

Som ledande konstruktör hos Citec Sverige arbetar du i PDMS/E3D eller Autocad. Vi ser att du som söker har erfarenhet som konstruktör och känner dig trygg i en ledande roll. Du kommer att arbeta i projekt i varierande storlek runt om i Sverige och genom att leda design reviews, säkerställer du att kvaliteten är hög. Här erbjuds du en nyckelroll i ett expansivt bolag så ta chansen och sök tjänsten idag, vi behandlar ansökningar löpande.

Rollen innefattar även följande områden:

• Hos Citec är mentorskap en naturlig del av vardagen. Du väntas både bidra till och ta del av gruppens samlade kompetens.
• Du ansvarar för resurs- och budgetplanering för egen disciplin eller mindre uppdrag.
• Du deltar aktivt i gruppens utvecklingsarbete, genom nya idéer och förbättringsförslag.
• Du förväntas ha en aktiv roll i din kompetensutveckling.
• Tjänsten innebär resor, då vi arbetar både nationellt och internationellt.

 

Vi söker dig som
Vi ser att du som söker är kundinriktad och deltar i säljfasen, där du bistår med tids- och kostnadsestimat. Du ansvar för att både projektet och konstruktionsarbetet genomförs inom kontraktets ramar, och enligt Citecs projektmetodik.

Skallkrav:
• Har en utbildning inom mekanik, energi, bygg, el eller liknande.
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

 

Meriterande är
• Att du har erfarenhet av arbete i projekt, från konceptstudier till installation och idrifttagande.
• Du har dokumenterad erfarenhet av att leda projekt.
• Kunskap och förståelse för standarder, regler och riktlinjer för egen disciplin.

 

Information om kundföretaget
Citec är en konsultkoncern med 1000 ingenjörer som utför industriella projekt och uppdrag. Vi erbjuder kompetens och kapacitet inom projektledning och projektering för multidisciplinära projekt inom process-, raffinaderi-, energi-, papper & massa-, bygg-, läkemedel- olja-, och gasindustrin. Citec utför projekt och uppdrag med ett konkurrenskraftigt koncept med lokal närvaro kombinerat med globala resurser.

Region

Karlstad i Värmlands län

Kontaktperson

Rebecca Bly
Konsultchef

Om Citec Sverige

Citec AB har sitt huvudkontor i Karlstad och kontor finns även I Stockholm. Vi har ungefär 30 medarbetare i Sverige och sysselsätter kontinuerligt ytterligare 100 Citec-ingenjörer med uppdrag och projekt utförda och ledda av den svenska organisationen. Vår expertis i Sverige ligger inom energi-, läkemedels-, process-, bygg-, transport- och massa & papperssektorer. Genom vårt lokala närvaro – globala resurskoncept kan vi erbjuda er hela paletten av Citec Groups tekniska och tekniska dokumentationstjänster. Vi har ett flexibelt och mycket skickligt team av ingenjörer. Vår speciella expertis ligger inom avancerade tekniska beräkningar. Teamet är kundorienterat och vi agerar ofta som en del av kundernas organisationer i projekten.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.