Junior fullstackutvecklare till Allevi!

Vill du vara en del av ett drivet team där du även får vara med och ansvara för egna projekt? Är du dessutom en fena på webbutveckling och vill arbeta med PHP och JavaScript som dina främsta verktyg?

Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för Allevis räkning en junior fullstack-utvecklare till deras team i Jönköping. Vill du jobba på distans är detta självklart inga problem.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du kommer anställas direkt hos Allevi.

Allevi bidrar med marknadsledande webbtjänster inom personlig assistans, hemtjänst, boenden, individ & familj samt äldreomsorg. Just nu söker de en fullstack-utvecklare till sitt Carefox-team. Carefox består idag av otroligt driva fullstackutvecklare som nu söker nästa stjärna som vill vara med på deras resa! Carefox är ett verksamhetsstöd för hemtjänst, där idag var tredje hemtjänstföretag i Sverige använder sig utav dem.

För rätt person kommer du kunna nå dit du vill drömma! Varje år tillägnar Allevi i snitt 1 dag/månad för dig som utvecklare att få verkställa egna projekt eller idéer. Detta är en otrolig möjlighet där du tillsammans med dina kollegor skapar morgondagens bästa tekniska lösningar!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Allevis önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter:
I din roll kommer du bidra med din kompetens inom PHP, JavaScript och Vue där arbetsuppgifterna är breda och utvecklingsmöjligheterna stora! Du kommer vara med och utveckla befintliga system, men även bygga system från grunden. Därför har du bra koll på hur man bygger webbsystem.

Tillsammans med Carefox-teamet arbetar ni efter en agil SCRUM-baserad modell om 4 veckors sprintar. Här är du delaktig och bidrar med innovativa lösningsförslag. Du kommer vara med och utveckla befintliga system men även system från grunden, samt identifiera förbättringsområden.

Vi söker dig som:

• Har tidigare erfarenhet av PHP, JavaScript och jQuery
• Har tidigare erfarenhet av att bygga webbsystem
• Har mycket goda kunskaper av det engelska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har kunskaper inom Vue, Angular, React och Go eller andra liknande tekniker, men det är inget krav för tjänsten. Teamet är i dagsläget backend-tunga fullstackutvecklare och om du känner att du gärna sysslar med frontend i en fullstack-roll, ja då är den här tjänsten rätt för dig!

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Allevi. Du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, självgående och vill ständigt vara med och bidra med kreativa lösningsförslag! Då rollen är bred och arbetsuppgifterna varierande råder det även en prestigelöshet i dina arbetssätt.

Region

Jönköping i Jönköpings län

Arbetstid / Varaktighet

START: Omgående (med viss flexibilitet)
OMFATTNING: Heltid
STAD: Jönköping med omnejd
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchefsassistent
Skicka mail

Om Allevi

Allevi är stolta över att erbjuda marknadsledande webbtjänster för personlig assistans, hemtjänst, boenden och individ samt familjeomsorg. Deras framgångsrecept är djup branschkompetens och egen erfarenhet av att driva omsorg vilket ger en förståelse för kundernas vardag. Tillsammans med sina kunder gör de något viktigt, på riktigt - De ger tid till omsorgen!

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.