Erfarenhet av systemintegration? Se hit!

Vi söker dig som brinner för systemintegration och vill arbeta med komplexa informationsprocesser! Välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för TietoEVRY:s räkning Systemintegratörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos TietoEVRY under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och TietoEVRY:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se 

Du erbjuds

I tjänsten som Systemintegratör kommer du att erbjudas spännande karriärmöjligheter inom integrationsområdet och en möjlighet att arbeta med modern, tjänstebaserad teknik. TietoEVRY har ett stort produkt- och kundnätverk och du får chansen att, i en inspirerande omgivning, vara med och vidareutveckla nordisk sjukvård och dess ekosystem in i framtiden.

Arbetsuppgifter
Som Systemintegratör kommer du att medverka på TietoEVRY:s tillväxtresa inom integrationsområdet. Du är teknikagnostisk och öppen för att arbeta med olika integrationsplattformar och relaterade tekniker där nyttan hela tiden är att hjälpa samhället att erbjuda bättre vård och välfärd.

Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att vara:

  •  Tillhandahålla Integration-as-a-Service vid vår PaaS-plattform
  • Medverkan i vår Healthcare Integration Competency Centre
  • Genomförande av kunduppdrag inom integrationsområdet

Vi söker dig som:
Har tidigare erfarenhet inom följande kompetensområden

  • Integrationsmönster och -design
  • Systemutveckling/programmering
  • Integrationsplattformar (ex Biztalk, Mule/Anypoint, Iris, Boomi etc)
  • Tjänsteorienterad arkitektur

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos
Du är en problemlösare som är genuint intresserad av systemintegration och olika teknologier. Du är villig att axla ansvar och leda och prioritera ditt eget arbete. Du kan kommunicera professionellt med såväl kollegor som kund och trivs med att arbeta i team.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande
Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Region

Luleå i Norrbottens län

Kontaktperson

Fanny Skott
Assistent
Skicka mail

Om Tieto Every

Smart teknik gör det enklare för sjukvårds- och välfärdssektorn att fokusera på omställningen från reaktiv behandling till en mer proaktiv och riktad vård och omsorg. Digitala verktyg är nyckeln som skapar värde för både verksamhet, patienter och användare. TietoEVRY är ledande helhetsleverantör av tjänster och integrerade lösningar inom vård och omsorg för organisationer och medborgare i Norden. Hos oss arbetar 1 400 hälso- och välfärdsspecialister med sammankopplade digitala lösningar som är nyckeln till att möjliggöra vårdtjänster i framtiden.

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.