Koordinator på deltid till Technity!

Är du en initiativtagande och orädd ingenjörsstudent som vill utöka dina kunskaper i en utmanande och inspirerande koordinatorroll? Tycker du om att skapa kundrelationer och är inte rädd för att våga ta egna initiativ? Läs vidare så berättar vi mer!

Information om tjänsten:

Professionals Nord söker för Technitys räkning en assisterande koordinator. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Technity. 

Tjänsten är perfekt för dig som drivs av att arbeta tekniknära och samtidigt säljorienterat. Du erbjuds en utmanande roll där du är med och sätter ramarna för utförandet av dina arbetsuppgifter. Tjänsten är en deltidstjänst vilket innebär att du som söker är studerande eller har en annan sysselsättning på minst 50%.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Technitys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Som koordinator kommer du hos Technity få bibehålla befintliga kundrelationer och arbeta nära tillsammans med kundansvarig och företagsledning. Det dagliga arbetet kommer vara varierande där huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att matcha kandidater mot specifika förfrågningar. Områden som omfattar tjänsten är att föra kontinuerlig dialog med Technitys kunder och ha en ständig uppföljning mot de olika förfrågningarna, där du genom en kandidatbank presenterar potentiella profiler som i förlängning leder till anställning!

Det är här din tekniska kompetens kommer väl till nytta då du har en förståelse för olika tekniska tjänster och program och det kräver en god social förmåga för att kunna presentera Technitys konsulter med lyckade resultat! Du kommer få möjlighet att utveckla dina ambitioner där din goda tekniska förståelse tillgodoses som en stor tillgång för organisationen i försäljande syfte.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som:
...är en affärsdriven och initiativtagande individ med god teknisk förståelse. Du är van att kunna lyfta på luren till att ställa frågor till kunden, då du kommer agera som mellanhanden i framtida rekryteringsprocesser. Då det är en deltidsanställning är det ett krav att du har en annan sysselsättning på minst 50%. Vi söker därför gärna en ingenjörsstudent med ett engagerat driv eller en personalvetarstudent med goda tekniska kunskaper.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Technity, därför ser vi gärna att du...

  • har goda tekniska kunskaper
  • har en förkärlek för att skapa goda kundrelationer
  • är engagerad och motiveras av strukturerade arbetssätt

Varmt välkommen in med din ansökan!

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

START: Omgående (med viss flexibilitet)
OMFATTNING: Deltid student
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Kontaktperson

Sofie Jonsson
Konsultchefsassistent
Skicka mail

Om Technity

Technity delivers highly specialized and experienced competences?in Design, 3D-visualization, Engineering and Project Management

Läs mer på hemsidan

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.