Rekrytering av utvecklare till Cloudbolag, lön 40–45.000kr!

Inledning:
Nu söker Sveriges snabbast växande Cloudbolag utvecklare till sitt kontor i Östersund. Är du kreativ, sugen på att följa med på en framgångsresa och redo att ha kul på vägen? Har du erfarenhet inom programmering och kunskap av Microsoft Visual Studio? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en utvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Du erbjuds:

  • Friskvårdsbidrag på 4000 kr
  • Lön på 40–45.000kr
  • 6 veckors semester
  •  Generös pensionslösning via Skandia

Arbetsuppgifter
Det dagliga arbetet sker i Azure DevOps mot en versionshantering i Git. Du kommer att sitta på kontoret i Östersund i ett drivet gäng på RnD.

Vi söker dig som:
Har kunskap inom Microsoft Visual Studio samt C#, JavaScript och HTML. Om du har erfarenhet inom SQL eller Microsoft Azure är det meriterande men inget krav. Har du Vue.js på ditt CV är det ett stort plus! Du pratar och skriver på både engelska och svenska flytande då det är ett krav från kunder.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du är självgående och har en god analysförmåga för att på ett effektivt sätt se helheten och ta arbetet framåt. Vidare är du en fena på samarbete, noggrann och såklart med en passion för programmering och utveckling!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Östersund/Åre
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Region

Östersund i Jämtlands län

Kontaktperson

Frida Söderström
Regionchef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.