2nd-Line support med havsutsikt på Lindholmen!

Nu har du chansen till att söka en tjänst inom 2nd-line support. Vill du sitta i öppna landskap och utsikt över vattnet? Vill du sitta i ett härligt team med högt i tak och glatt humör? Ja, då borde du söka tjänsten redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för kunds räkning en 2nd-line supportmedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

 Företaget är verksam inom lösningar för kassa- och betalsystem inriktat mot restaurangbranschen. De har avtal med stora restaurangkedjor och erbjuder en varierad och stimulerad vardag. Du kommer supportera kund i PC, mobil och terminaler.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Du erbjuds

 • En arbetsplats som uppmuntrar till utveckling och stimulans
 • Att samarbeta med drivna och trevliga kollegor
 • Ett kontor med fint läge i Lindholmen

Arbetsuppgifter

 • Agera konsultativ gentemot kund, detta sker via telefon, mail och chatt med mer komplexa ärenden i 2nd-line funktionen
 • Arbeta i deras befintliga ärendehanteringssystem
 • Vid behov eskalera vidare ärenden och gräva vidare i utmanande arbetsuppgifter
 • Ha daglig kontakt med kund

Du kommer få en gedigen onboarding vid start. Du kommer tilldelas en mentor som kommer stötta dig och agera bollplank. När du har kommit in i arbetet och känner dig trygg så kommer även du agera mentor för nya kollegor.

Vi söker dig som:

 • Tidigare har arbetat inom 1st line-support
 • Har goda kunskaper inom teknik, stor datorvana och har god vana att arbeta SQL-databas
 • Är bekväm med Windows Operativsystem
 • Talar och skriver obehindrat i svenska & engelska då all kommunikation då detta krävs i kommunikationen

Det är meriterande om du har:

 • Arbetat inom restaurangbranschen/med kassasystem
 • Kommunicerar på flera nordiska språk

 

För att trivas och lyckas i din roll är det viktigt att du är rätt personlighetsmatchning. Du är driven, du vill ständigt utvecklas och ta nästa steg. Du är dessutom serviceinriktad och brinner för kundkontakt och problemlösning.


START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se 

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Kontaktperson

Albin Andersson
Leveranschef

Om Professionals Nord

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!Om du redan har en profil hos Professionals Nord kommer du bli ombedd att logga in för att gå vidare med din ansökan.

För att du skall kunna ansöka så behöver du aktivera JavaScript i din webbläsare.
Här är anvisningarna på hur du aktiverar JavaScript i din webbläsare.